Rupa je rupa...nema to veze sa tim tko je gdje zivio i odrastao..A gle...meni su i tamo dolazili pravnici, lijecnici, profesori... Poanta je da mogu ja rodjena u Zg reci da je rupa ali ne i netko tko je zivio i odrastao iza 9 sela...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rupa je rupa...nema to veze sa tim tko je gdje zivio i odrastao..A gle...meni su i tamo dolazili pravnici, lijecnici, profesori... Poanta je da mogu ja rodjena u Zg reci da je rupa ali ne i netko tko je zivio i odrastao iza 9 sela...
A to ona narkomanka sto si rekao da je napusena?Meni ne vjeruje. Mozda ce tebi
Ma to se ona zajebava...SiG smatra da je jedino i isključivo ona zgodna, lijepa i pametna
Ima, jer nije mjerodavan za rupu u centru reci da je rupa netko tko je srao u poljskom sekretuRupa je rupa...nema to veze sa tim tko je gdje zivio i odrastao..
Naravno da smatram, jok smatram da si tiMa to se ona zajebava...
Voli cura zapalit dobar joint. Gdje je tu grijeh?A to ona narkomanka sto si rekao da je napusena?
Na srećuKoga ja vrijedjam, a uz to vi mi niste klijent
Nigdje, svaka roba nade svoga kupcaVoli cura zapalit dobar joint. Gdje je tu grijeh?
Slazemo se...Na sreću
Na sreću
Ajde da se i ja slazem.Slazemo se...
Nje riječ o meni nego o tebi. Moj nadimak o meni sve govoriNaravno da smatram, jok smatram da si ti
PA gle...meni su i tamo dolazili pravnici, lijecnici, profesori... Poanta je da mogu ja rodjena u Zg reci da je rupa ali ne i netko tko je zivio i odrastao iza 9 sela...
Nisam mislio na stan kao stan da je rupa naprotiv.Nego je cijela ulica znala sta se tu radi ...o higijeni da negovorimo...ja jednom bio i nikad viseIma, jer nije mjerodavan za rupu u centru reci da je rupa netko tko je srao u poljskom sekretu
To je tako u svakom prostoru gdje ih je vise...P
Nisam mislio na stan kao stan da je rupa naprotiv.Nego je cijela ulica znala sta se tu radi ...o higijeni da negovorimo...ja jednom bio i nikad vise
Odi mu ti objasni da su sve narkomanke, prljavice....Pomozite covjeku vi poznavaoci PO, covjek je otvorio temu sa 10 oglasa jel bio tko
Sam ce shvatit ako kreneOdi mu ti objasni da su sve narkomanke, prljavice....
Ali njemu ce biti dobro jer on za bolje ni ne zna osim ako je jebao davne 2015Sam ce shvatit ako krene
Pa ima istine... Danasnja ekipa je sretna i ako ih pozdravis na vratima a ako ih ponudis picem hoce te zenitiAli njemu ce biti dobro jer on za bolje ni ne zna osim ako je jebao davne 2015
Smatram da je danas lakse biti kurvaPa ima istine... Danasnja ekipa je sretna i ako ih pozdravis na vratima a ako ih ponudis picem hoce te zeniti
Tel: 064/677-677
|
|
|