Sisata i guzata
Well-known member
Nikako,Ljepse je izgledala tada nego sada...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikako,Ljepse je izgledala tada nego sada...
Tko o čemu - kurva o poštenje - gabor o dobrom izgledu.A ja sam bila i ostala Bog
Za svu moju finu imucnu gospodu...Za Venturu jesi
Gospon sta vas boli?Tko o čemu - kurva o poštenje - gabor o dobrom izgledu.
Glava, ovo stvarno postaje psihozaGospon sta vas boli?
Laka vam svima noćGlava, ovo stvarno postaje psihoza
Pa vidim, upadate mi u svaku raspravu nepozvani...Glava, ovo stvarno postaje psihoza
Nisam, samo kod EleneOldi jesi bio kad kod Nine
Koliko ja znam za radit u Kranjcevicevoj nisi trebao imati kvalitetu ...pa to je bila zadnja rupa gdje bi se islo...Otisla jer se nije mogla mjeriti sa napucanom 22-godisnjakinjom
Obzirom da sve vrijeđaš možeš i mene, kad nemaš obzira prema svojim kolegicama zašto bi imala prema klijentuJa vas necu uvrijediti jer ipak imate godina kao moj otac....
Svaka rupa ima svoju zvijezduKoliko ja znam za radit u Kranjcevicevoj nisi trebao imati kvalitetu ...pa to je bila zadnja rupa gdje bi se islo...
Objasni Sig da je Elena jedna fina mlada dama, cista, njegovana, kulturna. Da izgleda prekrasno....Nisam, samo kod Elene
To je nemoguća misijaObjasni Sig da je Elena jedna fina mlada dama, cista, njegovana, kulturna. Da izgleda prekrasno....
Da radi jedan put tjedno. Max 2 puta. Da ne pri a vise od tri kurca dnevno. Da ne daje u sve rupe itdObjasni Sig da je Elena jedna fina mlada dama, cista, njegovana, kulturna. Da izgleda prekrasno....
Meni ne vjeruje. Mozda ce tebiTo je nemoguća misija
A gle...meni su i tamo dolazili pravnici, lijecnici, profesori... Poanta je da mogu ja rodjena u Zg reci da je rupa ali ne i netko tko je zivio i odrastao iza 9 sela...Koliko ja znam za radit u Kranjcevicevoj nisi trebao imati kvalitetu ...pa to je bila zadnja rupa gdje bi se islo...
Koga ja vrijedjam, a uz to vi mi niste klijentObzirom da sve vrijeđaš možeš i mene, kad nemaš obzira prema svojim kolegicama zašto bi imala prema klijentu
SiG smatra da je jedino i isključivo ona zgodna, lijepa i pametnaTo je nemoguća misija
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|