old&ugly
Well-known member
To je Andrija Štampar u Hrvatskoj propagirao krajem 19. vijekaOsnove higijene i ništa više....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je Andrija Štampar u Hrvatskoj propagirao krajem 19. vijekaOsnove higijene i ništa više....
Gdje to???Koje 95 posto zena fale..
E ali to neznaci da moras pljuvat po njima cim si ti prestala sa pet plus kurceva dnevnoRazlika izmedju mene i njih ti je ta da one nikad nisu prestale primat plus pet kurceva dnevno....
ZimbabveGdje to???
U plavom oglasniku... Ja se prije susreta sat i pol barem dotjerujem...Gdje to???
Nisam ih ni imala 5,max 2,3E ali to neznaci da moras pljuvat po njima cim si ti prestala sa pet plus kurceva dnevno
Pitali ste me sto mislim o tome i odgivorila sam, nista dobro, nije pljuvanje...Nisam ih ni imala 5,max 2,3![]()
U kranjcevicevoj?Nisam ih ni imala 5,max 2,3![]()
Koliko se hvališ i razmečeš pomislio sam da si prirodna ljepoticaU plavom oglasniku... Ja se prije susreta sat i pol barem dotjerujem...
Da, da pa i druge su morale doci na red, ionako su cvilile da nemaju posla radi meneU kranjcevicevoj?
Totalno prirodna...Koliko se hvališ i razmečeš pomislio sam da si prirodna ljepotica
Razumijem da ne shvaćaš.Ja ne shvacam to kao da se hvalim ni najmanje..
Ja sig mislim da su te 2015g dosle mlađe cure, zgodnije, izgurale te iz posla pa sad ti iz ljubomore rigas vatru.. kad bolje razmislim te 2015 se pojavila leona(skoro pa savrsenstvo), mala Lara, leona iz Rijeke, Nina rudes, mala nikki....hmDa, da pa i druge su morale doci na red, ionako su cvilile da nemaju posla radi mene
Ja jesam u poslu ali ne u oglasu, kuzis?Ja sig mislim da su te 2015g dosle mlađe cure, zgodnije, izgurale te iz posla pa sad ti iz ljubomore rigas vatru.. kad bolje razmislim te 2015 se pojavila leona(skoro pa savrsenstvo), mala Lara, leona iz Rijeke, Nina rudes, mala nikki....hm
A ta Nina ti je 2013 bila u kranjcevicevoj... Otisla jer nije imala posla...Ja jesam u poslu ali ne u oglasu, kuzis?
Tko zna kakve si joj spacke radila???A ta Nina ti je 2013 bila u kranjcevicevoj... Otisla jer nije imala posla...
Jedan dan je bila i otisla.. Samo sam radila svoj posao i to dobro kao uvijekTko zna kakve si joj spacke radila???
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|