Sisata i guzata
Well-known member
Al on je moj sugar daddyOvo bivsa vrijedi samo ako je Ventura jebao za đabe inace ti titula ne gine![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al on je moj sugar daddyOvo bivsa vrijedi samo ako je Ventura jebao za đabe inace ti titula ne gine![]()
Ja sam čuo da je Sig na kraju platila Venturi da dođeOvo bivsa vrijedi samo ako je Ventura jebao za đabe inace ti titula ne gine![]()
Sorry sugar babyAl on je moj sugar daddy![]()
Sad ce nama Ventura objasniti...Ja sam čuo da je Sig na kraju platila Venturi da dođe
To je drugaciji odnosSorry sugar baby![]()
Nisu sve prositutke na oglasuTo je drugaciji odnosE ak cu stavljat oglase def u tu kategoriju
![]()
Ja nisam prostitutka vec prileznicaNisu sve prositutke na oglasu![]()
jedne zaradjuju novce a druge gube glave kad zene saznaju XDJa nisam prostitutka vec prileznica![]()
Pedere moramo zvat homoseksualacJa nisam prostitutka vec prileznica![]()
njega treba Doris poslati na peggingDi je onaj drkadzija koji je pisao da su kurve komad mesa i da sam njegov rob![]()
Možda malo cjepidlačim, ali pegging je kada žena jebe muškarca sa strap-onom. Pošto Doris ne treba takve proteze, mislio si na čin poznatiji u narodu kao analna jebačina.njega treba Doris poslati na pegging![]()
tocnoMožda malo cjepidlačim, ali pegging je kada žena jebe muškarca sa strap-onom. Pošto Doris ne treba takve proteze, mislio si na čin poznatiji u narodu kao analna jebačina.
Pa ne morate vi meni donosit pare, mozete i poklon... Al poklon za mene kosta vise nego da ste mi dali parePedere moramo zvat homoseksualac
Cigana-Rom
A prositutke sad moramo zvat prileznica???
![]()
Moet Rose? pase?Pa ne morate vi meni donosit pare, mozete i poklon... Al poklon za mene kosta vise nego da ste mi dali pareJbg odrzavam standard
![]()
Vecerice, putovanja, nakit, parfemi itd kostaju puno vise...Moet Rose? pase?
polako pa nismo se jos ni vidiliVecerice, putovanja, nakit, parfemi itd kostaju puno vise...![]()
Jel Ventura donio kakvu cokoladicu ili samo Cash?Vecerice, putovanja, nakit, parfemi itd kostaju puno vise...![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|