Bome nikad. Cak mislim kada bi mu Sig dozvolila da ode kod nje, sumnjam da bi isao....Baks mi je bio sumnjiv od prvog dana , kad je on napisao neku recenziju za neku curu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bome nikad. Cak mislim kada bi mu Sig dozvolila da ode kod nje, sumnjam da bi isao....Baks mi je bio sumnjiv od prvog dana , kad je on napisao neku recenziju za neku curu ?
Nismo kliknuli...Bome nikad. Cak mislim kada bi mu Sig dozvolila da ode kod nje, sumnjam da bi isao....
Daklem, zaključak je ?Bome nikad. Cak mislim kada bi mu Sig dozvolila da ode kod nje, sumnjam da bi isao....
Aha to ti je zelja za drugi put, ok primljeno na znanje...Suknja do koljena i štikle.
Hm..necemo zakljucit, cekat ceno da se javi. Al da je sumnjiv,uhhDaklem, zaključak je ?
Opa , pucaš na moju opravicuSuknja do koljena i štikle.
I kosulja...Aha to ti je zelja za drugi put, ok primljeno na znanje...
Ma di si ti vidjela te recenzije ???Ima njegovih recenzija, red sonja, brazilke i jos neka
Kak mislis na tvoju, ti hoces da sam golog dupeta u mreziOpa , pucaš na moju opravicu
Odem na baks i sve njegove postove, rekao je da je jebao neke zene ne sjecam se koje al je rekao red sonjaMa di si ti vidjela te recenzije ???
nemoj slučajno staviti crne mrežaste i haltereI kosulja...
To su rekla kazala komentari. Vidio sam i ja to ali recenzije nema...Odem na baks i sve njegove postove, rekao je da je jebao neke zene ne sjecam se koje al je rekao red sonja
To cuvam za tebenemoj slučajno staviti crne mrežaste i haltere
On je s Red Sonjom bio samo u snovima . Red Sonju još nije ni Marijole riješioOdem na baks i sve njegove postove, rekao je da je jebao neke zene ne sjecam se koje al je rekao red sonja
Nisam. Ako ju je Baks rijesio prije mene, ostavljam se ovog hobija i sve kontakte dajem svom naslijedniku VenturiOn je s Red Sonjom bio samo u snovima . Red Sonju još nije ni Marijole riješio
Ali riješio je VenturaNisam. Ako ju je Baks rijesio prije mene, ostavljam se ovog hobija
Ventura jel to istina? Ne bi se pohvalio?Ali riješio je Ventura
Ovo bivsa vrijedi samo ako je Ventura jebao za đabe inace ti titula ne gineIpak sam ja jedina bivsa prostitutka do koje je najteze doci
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|