Pijem tursku bez mlijeka i šećera, btwA nisu za sve![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pijem tursku bez mlijeka i šećera, btwA nisu za sve![]()
Ja samo Rose...Pijem tursku bez mlijeka i šećera, btw
Ako ćemo o modi, neće biti loše da ima i rakijeJa samo Rose...
Nakon rakije bas te briga kako je obucenaAko ćemo o modi, neće biti loše da ima i rakije
Kažu da od rakije nema bolje žene. Po tri dana ona ljulja mene.Nakon rakije bas te briga kako je obucena![]()
Ja nikad nisam probala rakiju, najozbiljnijeKažu da od rakije nema bolje žene. Po tri dana ona ljulja mene.
Uništio si ga definitivno , ljuti se na tebe . Traži Kristalku po RovinjuJel tko zna sta je s Baksom.. da ga nisu odveli u Istru?
jesam u redu sam samo ako ona odluči tu sam.Novi, stani u red!![]()
To sam si i ja pomislio , jer on i Zeko stalno vise na transićima .Ma ja se bojim da ga onaj Zec nije odveo u istru i nagovorio na nesto naopako![]()
Naravno , samo ti čekaj , sad će SiG, samo što nije .jesam u redu sam samo ako ona odluči tu sam.
Pa eto mozda postanemo istinski prijateljiJa jos nisam imala pravog prijatelja, bas samo prijatelja...
Ajde za zeku, kriza je tamo, ali zar i Baks?To sam si i ja pomislio , jer on i Zeko stalno vise na transićima .
Jesi vidio novu Zarinu kolekciju za zimu 2021![]()
Ima..Imaš li nešto office woman stil?
Baks mi je bio sumnjiv od prvog dana , kad je on napisao neku recenziju za neku curu ?Ajde za zeku, kriza je tamo, ali zar i Baks?
Ventura the Boss
Ima njegovih recenzija, red sonja, brazilke i jos nekaBaks mi je bio sumnjiv od prvog dana , kad je on napisao neku recenziju za neku curu ?
Evo ti frenda, probudio seAjde za zeku, kriza je tamo, ali zar i Baks?
To je prepisao od Venture .Ima njegovih recenzija, red sonja, brazilke i jos neka
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|