Pijem tursku bez mlijeka i šećera, btwA nisu za sve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pijem tursku bez mlijeka i šećera, btwA nisu za sve
Ja samo Rose...Pijem tursku bez mlijeka i šećera, btw
Ako ćemo o modi, neće biti loše da ima i rakijeJa samo Rose...
Nakon rakije bas te briga kako je obucenaAko ćemo o modi, neće biti loše da ima i rakije
Kažu da od rakije nema bolje žene. Po tri dana ona ljulja mene.Nakon rakije bas te briga kako je obucena
Ja nikad nisam probala rakiju, najozbiljnijeKažu da od rakije nema bolje žene. Po tri dana ona ljulja mene.
Uništio si ga definitivno , ljuti se na tebe . Traži Kristalku po RovinjuJel tko zna sta je s Baksom.. da ga nisu odveli u Istru?
jesam u redu sam samo ako ona odluči tu sam.Novi, stani u red!
To sam si i ja pomislio , jer on i Zeko stalno vise na transićima .Ma ja se bojim da ga onaj Zec nije odveo u istru i nagovorio na nesto naopako
Naravno , samo ti čekaj , sad će SiG, samo što nije .jesam u redu sam samo ako ona odluči tu sam.
Pa eto mozda postanemo istinski prijateljiJa jos nisam imala pravog prijatelja, bas samo prijatelja...
Ajde za zeku, kriza je tamo, ali zar i Baks?To sam si i ja pomislio , jer on i Zeko stalno vise na transićima .
Jesi vidio novu Zarinu kolekciju za zimu 2021
Ima..Imaš li nešto office woman stil?
Baks mi je bio sumnjiv od prvog dana , kad je on napisao neku recenziju za neku curu ?Ajde za zeku, kriza je tamo, ali zar i Baks?
Ventura the Boss
Ima njegovih recenzija, red sonja, brazilke i jos nekaBaks mi je bio sumnjiv od prvog dana , kad je on napisao neku recenziju za neku curu ?
Evo ti frenda, probudio seAjde za zeku, kriza je tamo, ali zar i Baks?
To je prepisao od Venture .Ima njegovih recenzija, red sonja, brazilke i jos neka
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|