Sisata i guzata
Well-known member
Al on je moj sugar daddyOvo bivsa vrijedi samo ako je Ventura jebao za đabe inace ti titula ne gine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al on je moj sugar daddyOvo bivsa vrijedi samo ako je Ventura jebao za đabe inace ti titula ne gine
Ja sam čuo da je Sig na kraju platila Venturi da dođeOvo bivsa vrijedi samo ako je Ventura jebao za đabe inace ti titula ne gine
Sorry sugar babyAl on je moj sugar daddy
Sad ce nama Ventura objasniti...Ja sam čuo da je Sig na kraju platila Venturi da dođe
To je drugaciji odnos E ak cu stavljat oglase def u tu kategorijuSorry sugar baby
Nisu sve prositutke na oglasuTo je drugaciji odnos E ak cu stavljat oglase def u tu kategoriju
Ja nisam prostitutka vec prileznicaNisu sve prositutke na oglasu
jedne zaradjuju novce a druge gube glave kad zene saznaju XDJa nisam prostitutka vec prileznica
Pedere moramo zvat homoseksualacJa nisam prostitutka vec prileznica
njega treba Doris poslati na peggingDi je onaj drkadzija koji je pisao da su kurve komad mesa i da sam njegov rob
Možda malo cjepidlačim, ali pegging je kada žena jebe muškarca sa strap-onom. Pošto Doris ne treba takve proteze, mislio si na čin poznatiji u narodu kao analna jebačina.njega treba Doris poslati na pegging
tocnoMožda malo cjepidlačim, ali pegging je kada žena jebe muškarca sa strap-onom. Pošto Doris ne treba takve proteze, mislio si na čin poznatiji u narodu kao analna jebačina.
Pa ne morate vi meni donosit pare, mozete i poklon... Al poklon za mene kosta vise nego da ste mi dali pareJbg odrzavam standardPedere moramo zvat homoseksualac
Cigana-Rom
A prositutke sad moramo zvat prileznica???
Moet Rose? pase?Pa ne morate vi meni donosit pare, mozete i poklon... Al poklon za mene kosta vise nego da ste mi dali pareJbg odrzavam standard
Vecerice, putovanja, nakit, parfemi itd kostaju puno vise...Moet Rose? pase?
polako pa nismo se jos ni vidiliVecerice, putovanja, nakit, parfemi itd kostaju puno vise...
Jel Ventura donio kakvu cokoladicu ili samo Cash?Vecerice, putovanja, nakit, parfemi itd kostaju puno vise...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|