Sto nisi ti njemu poklonila cvjeticModerator jel se sjecas kad si mi poklonio cvjetic...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto nisi ti njemu poklonila cvjeticModerator jel se sjecas kad si mi poklonio cvjetic...
Crystal je vjerojatno na hlađenju. Gdje ste ranoranioc, jel ima koga?Gdje je Crystal
fali da netko pise kako smo svi u krivu i kreteni
i naravno kretenuse, moramo biti inkluzivni
Zamisli koliko bih ja bila puna kao brod da sam nastavila biti prostitutka od kad sam otisla iz kranjceviceve, da sam naplacivala svoju REALNU cijenu i da sam vas tjerala van za pola sata i odmah uzimala drugog. Ja da sad objavim oglas na plavi sa svojim slikama imao bi najvise pregleda u povijesti oglasnika.Slike stare 7 godina koje iz tjedna u tjedan vrti sarmantna imaju i dan danas po 3000 pregleda. Tak da ne, nisam prostitutka..Pedere moramo zvat homoseksualac
Cigana-Rom
A prositutke sad moramo zvat prileznica???
Bas bih volio ostvarit prijateljski odnos s tobom jer stvarno vrijedis kao osoba kolko primjecujem iz komentaraZnaci ako je Cristal 300 eura ja sam bar 1000€.Sasvim realno...Ponude u pp, za moderatora i venturu uvjeti ostaju isti..
Proziran siBas bih volio ostvarit prijateljski odnos s tobom jer stvarno vrijedis kao osoba kolko primjecujem iz komentara
Zamisli koliko bih ja bila puna kao brod da sam nastavila biti prostitutka od kad sam otisla iz kranjceviceve, da sam naplacivala svoju REALNU cijenu i da sam vas tjerala van za pola sata i odmah uzimala drugog. Ja da sad objavim oglas na plavi sa svojim slikama imao bi najvise pregleda u povijesti oglasnika.Slike stare 7 godina koje iz tjedna u tjedan vrti sarmantna imaju i dan danas po 3000 pregleda. Tak da ne, nisam prostitutka..
Dolazimo do zaljucka da vise nisi prositutka iz plavog oglasnika za 400 kn nego prositutka sa foruma za 1000€.Znaci ako je Cristal 300 eura ja sam bar 1000€.Sasvim realno...Ponude u pp, za moderatora i venturu uvjeti ostaju isti..
Tak je, rado cu POSTATI prostitutka za 1000€ako se ovdje nade gospodin kojem odgovaraju uvjeti... Znaci, 1000€ bez vremenskih i bilo kakvih drugih ogranicenja, cekam vas sredena, cista, nasminkana, raspolozena i pocastim vas picem. I dalje je najbolja ponuda do sad, jel da?Dolazimo do zaljucka da vise nisi prositutka iz plavog oglasnika i za 400 kn nego prositutka sa foruma za 1000€.
Za 1000 eur bi trebala bit severina i da poslije sexa otpjevas onu dalmatinka, dalmatinkaTak je, rado cu POSTATI prostitutka za 1000€ako se ovdje nade gospodin kojem odgovaraju uvjeti... Znaci, 1000€ bez vremenskih i bilo kakvih drugih ogranicenja, cekam vas sredena, cista, nasminkana, raspolozena i pocastim vas picem. I dalje je najbolja ponuda do sad, jel da?
Mogu je otpjevati i bolje od Severine, plus ako netko racuna 300 eura za razgovor ja mogu 1000 za sve sto nudimZa 1000 eur bi trebala bit severina i da poslije sexa otpjevas onu dalmatinka, dalmatinka
I Severina ne izgleda nikakoMogu je otpjevati i bolje od Severine, plus ako netko racuna 300 eura za razgovor ja mogu 1000 za sve sto nudim
Ako ona uzima 1000 ja mogu u svojim godinama bar 2000
Nisam umislila...E draga, draga.. Zadovoljila si Venturu sad si umislila da si bolja od Severine
Ok mozda cu i ja za 20 god biti ispijena gospodjaNisam umislila...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|