Sisata i guzata
Well-known member
Ja nisam kurva, tek kurva trebam postati kad dode prvi gospodin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ti tako mislis ali nazalost ne i svi ostali...Znas onaj vic kad se fata kurva i donese doma 101 marku. Pita mujo otkud ova jedna marka. Jbg mujo, marka po marka eto ti 101 marka.
To ti je recept za ovih 1000€
Sretno!
Meni nije potrebna marka, ja nisam samohrana majka desetoro djece iz pl.o,ja imam para i dobro biram...To ti tako mislis ali nazalost ne i svi ostali...
Da samo i oni koji daju pare isto biraju..Meni nije potrebna marka, ja nisam samohrana majka desetoro djece iz pl.o,ja imam para i dobro biram...
Zato je sve kod mene transparentno i nema zajeba...Da samo i oni koji daju pare isto biraju..
Za 400 kn nekad se i zajebemo ali za ovih 1000€ imas recept, neka bude 50 po 50
Ko da mi se zuri negdje.. Moze doc danas, sutra, za mjesec ili godinu...Za 1000 ?
I uzivam...SiG tvoja izvedba je bila za 10.00. Najbolje od svega je kad se zanjiše guza a sise vrhunske. Najbolje od svega je to da se vidjelo da uživaš u tome i u Kranjčevićevoj i u Novoj Cesti i dalje.
To se vidi i kod tebe nema fejka. Jedini problem je da za tebe frajer mora biti u jebeno dobroj kondiciji jer te treba pratiti. Tvoji zanjihani hutovo su nezaboravni.I uzivam...
Ti bi bila jamačno najpr(a)ćenija!Jbt zakaj ovdje nije ko na instagramu da se placaju pratioci
Stizu pohvale u pravim trenucima, pljuste ponude na sig-in pp...javlja se baks, sombrero, bico nema para ali daje dusu, ruse se rekordi. Kakva drama...SiG tvoja izvedba je bila za 10.00. Najbolje od svega je kad se zanjiše guza a sise vrhunske. Najbolje od svega je to da se vidjelo da uživaš u tome i u Kranjčevićevoj i u Novoj Cesti i dalje.
Ljubomoran na sta??Marijole sad priznaj ljudima da si ljubomoran pa da zaboravimo ovu raspravu
Na moderatoraLjubomoran na sta??
Moj zivot je film, sta da ti kazem...Stizu pohvale u pravim trenucima, pljuste ponude na sig-in pp...javlja se baks, sombrero, bico nema para ali daje dusu, ruse se rekordi. Kakva drama...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|