I? Nista sad.ok i? mislim, i da je, kaj sad? haj stvarno ovo ne treba otići u rang index ha er. moj najbolji frend je olfo srbin. što sad?
Ne morate dizat uzbunu i glumiti zastitnike nac. manjina i dr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I? Nista sad.ok i? mislim, i da je, kaj sad? haj stvarno ovo ne treba otići u rang index ha er. moj najbolji frend je olfo srbin. što sad?
Samo naprijed...zašto ne bi branio ljude koji su u manjini ili u podređenom položaju? tko će ih? mogu li se sami?
Sama si uspjela skrenuti pricu na politiku i nacionalizam...Apsolutno sam protiv nacionalizma i ugnjetavanja bilo koje vrste.Ne opravdam nikako ni srpsku ni hrvatsku politiku, srpsku narocito, ona je uzrok sveg zla ali treba se okrenuti 21.stoljecu pogotovo mlade generacije
Zato sto si napisao da su mi prijatelji gayevi i srbi.. Meni je to ok, ne vidim nista lose u tome, za mene je covjek covjek ako je pravedan i korektan, musliman, zidov, zaboli me....Sama si uspjela skrenuti pricu na politiku i nacionalizam...
Sve ok.Zato sto si napisao da su mi prijatelji gayevi i srbi.. Meni je to ok, ne vidim nista lose u tome, za mene je covjek covjek ako je pravedan i korektan, musliman, zidov, zaboli me....
To je tvoje mišljenje izbor i stav. Prijatelji ti se dogode a ne biraš ti nekog za prijatelja. Ostavi druge njihovom izborima i ne vuci vraga za rep jer dođe i bez toga.Sve ok.
Nemam nista protiv samo ih ne preferiram kao svoje drustvo. Svako bira svoje.prijatelje..
"Politička korektnost"To je tvoje mišljenje izbor i stav. Prijatelji ti se dogode a ne biraš ti nekog za prijatelja. Ostavi druge njihovom izborima i ne vuci vraga za rep jer dođe i bez toga.
Bas to je prava recenica prijatelji se dogode ne biras ih..To je tvoje mišljenje izbor i stav. Prijatelji ti se dogode a ne biraš ti nekog za prijatelja. Ostavi druge njihovom izborima i ne vuci vraga za rep jer dođe i bez toga.
Prava recenica je: To je tvoje misljenje, izbor i stav. Tocka. A trebali bismo samo to postivat. Ja postujem vase, vi moje. Ja imam neke svoje razloge za svoje mislenje vi svoje.Bas to je prava recenica prijatelji se dogode ne biras ih..
Mene ne zanima tude misljenje, ne razmisljam o njemu...Za mene je prava recenica da se prijatelji dogode jer su mi se upravo dogodili u situacijama kad su mi najvise trebali, nevolja spaja ljudePrava recenica je: To je tvoje misljenje, izbor i stav. Tocka. A trebali bismo samo to postivat. Ja postujem vase, vi moje. Ja imam neke svoje razloge za svoje mislenje vi svoje.
A ne ne.. Ja opravdavam komunizam. Ne opravdavam politiku devedesetih, Tudmanovu i Milosevicevu a ni sadasnju jer joj je temelj nacionalizam koji zavadja siromahe dok veliki pri vrhu igraju svoje igre...Srpsku? Mislim da onu koju ti nikako ne opravdavas je projugoslavenska politika koja nema veze s vezom vise s obzirom da je komunizam zgazen poput psa još prije 30-ak godina, a ovo za Hrvatsku politiku haha, a Boze moj necemo pretjerivat' sada
edit: zapravo kaj pričam ja na sex forumu
Vi ljudi brkate i komunizam i socijalizam i kapitalizam i ovaj sas kriminalizam.. Socijalizam je drustveno uredenje koji mnogi preziru a komunizam je pokret za otpor fasizmumozda bi onda bili kompatibilni dok sfuram jednu od 6 Che Guevarinih majici
doslovce smooth criminal
Očito ste, mlada damo, bili jako mali ili se vjerojatno niste ni rodili kad je bio jugo-socijalizam. I onda je bilo nacionalizma (velikosrpskog zapakiranog u unitarističi) i lopovluka i otimačine.....A ne ne.. Ja opravdavam komunizam. Ne opravdavam politiku devedesetih, Tudmanovu i Milosevicevu a ni sadasnju jer joj je temelj nacionalizam koji zavadja siromahe dok veliki pri vrhu igraju svoje igre...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|