Joelongxxl
Well-known member
Šteta da tamo nema seksa na radnom mjestu.Ja sam vise za ZG holding, cijelo vrijeme s obitelji, a opet na poslu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šteta da tamo nema seksa na radnom mjestu.Ja sam vise za ZG holding, cijelo vrijeme s obitelji, a opet na poslu.
Ništa od nikoga nisam dobio. Osim upale pluća....Najjaci su mi ljudi koji pljuju po socijalizmu a stanove i vikendice dobivene ili lako zaradene u tom vremenu iznajmlju za 1000 eura
Jedino ako step sisterka zapne u fotokopirnom aparatuŠteta da tamo nema seksa na radnom mjestu.
Za to vam je sigurno J, B, Tito osobno kriv...Ništa od nikoga nisam dobio. Osim upale pluća....
Hajde sagledaj sliku ipak malo šire. Bio bih jako sretan da je samo HDZ u pitanjuPolitika snadi se druze vlada sada kada ti za posao ne ttebaju ni znanje ni strucnost vec dobra veza u hdz - u. To je ta snadi se druze, uclani se u hdz
Krivo je to sto nakon smrti JB Tita ovaj narod vise nije imao cvrstu diktatorsku ruku koja mu je i vise nego potrebna...Hajde sagledaj sliku ipak malo šire. Bio bih jako sretan da je samo HDZ u pitanju
Ne čini li ti se to već viđeno???? Crvena knjižica i iskaznica!!!!!Politika snadi se druze vlada sada kada ti za posao ne ttebaju ni znanje ni strucnost vec dobra veza u hdz - u. To je ta snadi se druze, uclani se u hdz
Osim dobre glazbe i košarke ništa drugo...stariji sam. živio i radio u yugi. vjerujte mi bilo je bolje. možda zbog tog jer sam bio mlad,al iskreno generacije 60 i neke uživale su. SIG stvarno dobro govori- ovo nije uvlačenje SIG
.
Moji bake i djedovi nisu bili komunisti bili su obicni radnici koji su od svog RADA stekli poprilicno. Jer se cijenio RAD i sposobnost. Najtragicnije je da su ovdje prevareni hrvatski branitelji (oni koji to zaista jesu) koji su gubili i riskirali zivote za "neovisnost"Ne čini li ti se to već viđeno???? Crvena knjižica i iskaznica!!!!!
Ma daj diktatura je diktaturaKrivo je to sto nakon smrti JB Tita ovaj narod vise nije imao cvrstu diktatorsku ruku koja mu je i vise nego potrebna...
Misliš da oni to ne bi stekli u svakoj uređenoj državi?Moji bake i djedovi nisu bili komunisti bili su obicni radnici koji su od svog RADA stekli poprilicno. Jer se cijenio RAD i sposobnost. Najtragicnije je da su ovdje prevareni hrvatski branitelji (oni koji to zaista jesu) koji su gubili i riskirali zivote za "neovisnost"
Diktatura je i sada, samo za malog covjeka, ne za HDZ ovcaMa daj diktatura je diktatura
Bi, samo sto Hrvatska sada nije uredena drzava, Jugoslavija je bilaMisliš da oni to ne bi stekli u svakoj uređenoj državi?
Stvarno SiG, oprosti, ali ne znaš što pišeš. Ili samo provociraš.Bi, samo sto Hrvatska sada nije uredena drzava, Jugoslavija je bila
Mozda vama ovo vrijeme odgovara, ne ulazim u to, ali ne mozete reci da je postenijeStvarno SiG, oprosti, ali ne znaš što pišeš. Ili samo provociraš.
Nemoj u isti koš trpati antifašizam i poslijeratnu diktaturuZanima me sto protivnici komunizma misle, sto bi se dogodilo sa Hrvatskom da je kraj 2 svj rata docekala na porazenoj strani? Naravno, vecina partizana bili su Hrvati
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|