Sisata i guzata
Well-known member
A jbg... Istina najcesce boli kad se izgovori ali bolja je od svake lazi...Apsolutno. Jbg SiG sjebala si mi dan. Skroz na skroz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jbg... Istina najcesce boli kad se izgovori ali bolja je od svake lazi...Apsolutno. Jbg SiG sjebala si mi dan. Skroz na skroz.
Nemoj vise stavljati na profilnu prošlu fotku, drži se ove vjeruj miPokusala sam vam objaviti fotku sto je ostalo od mrezastih carapa nakon moderatora ali nece se fotka ucitati...
Svaki dan ih mijenjam...Nemoj vise stavljati na profilnu prošlu fotku, drži se ove vjeruj mi
Sad mi je palo napamet kad si ovdje objavila fotku, kažu kad bi se muškarcima vidjeli k*** kako se ženama vide sise, svijet bi drugačije funkcionirao hahahahSvaki dan ih mijenjam...
Zavisi ak imaju kaj pokazatiSad mi je palo napamet kad si ovdje objavila fotku, kažu kad bi se muškarcima vidjeli k*** kako se ženama vide sise, svijet bi drugačije funkcionirao hahahah
E pa bas zato hahah da je kita kao dekolte, puno njih bi bili manje glasni nego ovako hahahZavisi ak imaju kaj pokazati
kao ass man mogla bi jednu takvu stavitPoanta je da nista ne skrivam
Je pa zato ima tema recenzije zagreb...Ja nisam tu da dizem kurceve koliko god to neshvatljivo bilo...Došao na forum provjeriti jel ima kakva dobra recenzija koju bi valjalo isprobati. Dok sam pročitao kamo je ova tema otišla spustio mi se..
kako pise na onom grafitu u zadruJe pa zato ima tema recenzije zagreb...Ja nisam tu da dizem kurceve koliko god to neshvatljivo bilo...
Ja se uglavnom zajebavam ali sam takodjer kroz tu zajebanciju stekla misljenje o ljudima koji sudjeluju u raspravi..kako pise na onom grafitu u zadru
di bi bili da se ne zajebavamo
zar se to nije dogodilo vec nakon 5-6 stranica teme?Malo ste skrenuli s moje teme
zar se to nije dogodilo vec nakon 5-6 stranica teme?
jel itko zna zasto ne zele 30 minuta?
Ne znam ja tko je dobio provod sa SiG radi ove temePa je, ali tema još traje iz nekog razloga
Ne znam ja tko je dobio provod sa SiG radi ove teme
Ja za 30 min ne stignem ni kurac popusit kako trebaBok svima i tamo! Atlas, drago mi je.
Novi sam naravno. Registrirao sam se čisto zbog zajebancije, ljudine Venture te iskustva i savjeta drugih.
I naravno kvalitetne rasprave.
Iskreno nisam bio nikada kod eskort cura, ali naravno budem uskoro otišao. Zašto ne, ionako ništa ne radi. kafići, mjesta za izlazak, "pecanje" sve je zatvoreno, pa rekoh hajde da probamo. Suzio sam izbor, ali kod Alexandre idem prvo. Imam svega 3 cure koje sam pikirao. Što zbog recenzija te ostalih faktora i preporuka.
E sada, ne vezano na ovu temu, kako nije pola sata?
Pa je, mora biti. Ti kada dođeš, prvo je upoznavanje, kratko čavrljanje, na to te cura uputi da se otuširaš. Brat bratu, tu ti treba barem 10 minuta. Ne vidim svrhu uđi nakvasi se i izađi. Ostaje ti 20 minuta, što je sasvim dovoljno za akciju. Prema tome pola sata je pola sata. I sa njima si 30 minuta željele ne željele.
Čak meni osobno je i tih 30 minuta naknap na sve navedeno.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|