A zašto si se raspitivao o meni i Marijoletu , pa mogao si nas javno pitati kako izgledamo ?
Oboje smo viši od 192 cm i niži od198 cm.
Ali ja sam mlađi od tebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zašto si se raspitivao o meni i Marijoletu , pa mogao si nas javno pitati kako izgledamo ?
Ako ides u Zanzibar ili Maldive pozdravi nam Crystal...Ja cu uzet sam godisnji, bolje nego da se opet osjecam tako ponizeno. Prevelik udarac na ego.
☠
Cek,cek on se kod Sig raspitivao o namaA zašto si se raspitivao o meni i Marijoletu , pa mogao si nas javno pitati kako izgledamo ?
HahahahaAli ja sam mlađi od tebe.
A u kurac , sad sam gotovAli ja sam mlađi od tebe.
Sve u detalje . Čak je pitao i za one intimne dijelove . Drži nas u šaci Marijole , ovaj Ventura je opaki lik .Cek,cek on se kod Sig raspitivao o nama![]()
@ventura, daj jednu recenziju ModeratoraSve u detalje . Čak je pitao i za one intimne dijelove . Drži nas u šaci Marijole , ovaj ventura je opaki lik .
Za tebe sam rekla istinu, da jebes dva sata...Sve u detalje . Čak je pitao i za one intimne dijelove . Drži nas u šaci Marijole , ovaj Ventura je opaki lik .
Igra prljavo taj Ventura..Sve u detalje . Čak je pitao i za one intimne dijelove . Drži nas u šaci Marijole , ovaj Ventura je opaki lik .
Da, molim te!A da ja napravim recenzije za sve koje znam, ime pa dvotocka pa recenzija i ocjena![]()
Nemam ja cure, nisam ja madamSista i guzata. Daj proslijedi svoje cure u Istru. Ti si, kako stvari stoje upucena u sve,
Ovaj je izgorio...Sista i guzata. Daj proslijedi svoje cure u Istru. Ti si, kako stvari stoje upucena u sve,
Na mene ?još uvijek mogu računati na tebe?
Molim te samo točne dimenzije svih dijelova tijela u cm .A da ja napravim recenzije za sve koje znam, ime pa dvotocka pa recenzija i ocjena![]()
A 20 otprilike....Molim te samo točne dimenzije svih dijelova tijela u cm .
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|