Koliko si runda odigrao... koliko ti je trajala runda?A nije baš tako bilo, ali dobro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko si runda odigrao... koliko ti je trajala runda?A nije baš tako bilo, ali dobro.
E Marijole , jebao sam ja i 3 sata bez prestanka u njegovim godinama , a Ventura kapitulira za 10 min i onda bi se milkioObdaren i mladi od tebe.. jos da je visok, di bi mu bio kraj
Pa i mi se milkimo...E Marijole , jebao sam ja i 3 sata bez prestanka u njegovim godinama , a Ventura kapitulira za 10 min i onda bi se milkio
Ti provodiš vrijeme ovdje jer nemaš pametnijeg posla ili ceš mi poslati tel.br. koji sam te tražio?
Šta je ovo forum za sisatu i guzatu i venturu?Ma suti dok te hvalim...
Rekla si mi da to radiš samo samnom, a sad znam za Venturu , pa će se još otkriti i Marijole i tko zna još koliko milkicaPa i mi se milkimo...
Briši s foruma . Da sam sad na moru , lovio bi brancine , a ne lupetao ovdje gluposti.Šta je ovo forum za sisatu i guzatu i venturu?
Pa samo s tobom sam se milkila, kunem se....Rekla si mi da to radiš samo samnom, a sad znam za Venturu , pa će se još otkriti i Marijole i tko zna još koliko milkica
Dobro ovo sa Venturom smo dogovorili...Pa samo s tobom sam se milkila, kunem se....
A da odeš malo ga izdrkati.Briši s foruma . Da sam sad na moru , lovio bi brancine , a ne lupetao ovdje gluposti.
Puno ti hvala099/6969699
HahaPuno ti hvala
Opet si bezobrazan.A da odeš malo ga izdrkati.
Zabrijao je..
Ne znam jel dobio broj od Doris ili ViktorijeZabrijao je..
A da odeš malo ga izdrkati.
Ne znam jel dobio broj od Doris ili Viktorije
Pazi , još mi kaže da ga idem iz drkatiZabrijao je..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|