Kakve sise ima?Lijepa je, ljubazna, simpatična.
Guza ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve sise ima?Lijepa je, ljubazna, simpatična.
Pa ovo ima istine nazalost dragi MarijoleNisu to niski udarci, to je zdrava zajebancija..al to je tvoj problem. Na zajebanciju na tvoj racun, DIVLJAS
A zašto si se raspitivao o meni i Marijoletu , pa mogao si nas javno pitati kako izgledamo ?Lijepa je, ljubazna, simpatična.
A zašto si se raspitivao o meni i Marijoletu , pa mogao si nas javno pitati kako izgledamo ?
Oboje smo viši od 192 cm i niži od198 cm.
Ako ides u Zanzibar ili Maldive pozdravi nam Crystal...Ja cu uzet sam godisnji, bolje nego da se opet osjecam tako ponizeno. Prevelik udarac na ego.
☠
Cek,cek on se kod Sig raspitivao o namaA zašto si se raspitivao o meni i Marijoletu , pa mogao si nas javno pitati kako izgledamo ?
Oboje smo viši od 192 cm i niži od198 cm.
HahahahaAli ja sam mlađi od tebe.
A u kurac , sad sam gotovAli ja sam mlađi od tebe.
Sve u detalje . Čak je pitao i za one intimne dijelove . Drži nas u šaci Marijole , ovaj Ventura je opaki lik .Cek,cek on se kod Sig raspitivao o nama
@ventura, daj jednu recenziju ModeratoraSve u detalje . Čak je pitao i za one intimne dijelove . Drži nas u šaci Marijole , ovaj ventura je opaki lik .
Za tebe sam rekla istinu, da jebes dva sata...Sve u detalje . Čak je pitao i za one intimne dijelove . Drži nas u šaci Marijole , ovaj Ventura je opaki lik .
Igra prljavo taj Ventura..Sve u detalje . Čak je pitao i za one intimne dijelove . Drži nas u šaci Marijole , ovaj Ventura je opaki lik .
Da, molim te!A da ja napravim recenzije za sve koje znam, ime pa dvotocka pa recenzija i ocjena
Nemam ja cure, nisam ja madamSista i guzata. Daj proslijedi svoje cure u Istru. Ti si, kako stvari stoje upucena u sve,
Ovaj je izgorio...Sista i guzata. Daj proslijedi svoje cure u Istru. Ti si, kako stvari stoje upucena u sve,
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|