pipičoni69
Active member
Pipiconi, moram stat u obranu covjeku, ali rekao je Rijeka, Istra, obuhvatio je podrucje samo Rijeka i Istra.
aha, misliš kao da je nabrojao Rijeka pa Istra? Da, da, totalno kužim sad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pipiconi, moram stat u obranu covjeku, ali rekao je Rijeka, Istra, obuhvatio je podrucje samo Rijeka i Istra.
Klasičan tragični nesporazumaha, misliš kao da je nabrojao Rijeka pa Istra? Da, da, totalno kužim sad.
Moram stat u obranu pipiconija, ali kaj nisi skuzio da je to sa ZENSKOM bio, ne kurvom?Pipičoni, zašto drkaš sve na forumu? Pardon, možeš ti drkati, ali zašto šalješ poruke koje i nisu poslane?
Da li ti je to nešto kao fetiš samozodavaljujuce?
Problem je da ja još uvijek ne znam , nešto mi zelis imputirati ?
Moram stat u obranu pipiconija, ali kaj nisi skuzio da je to sa ZENSKOM bio, ne kurvom?
Možeš , blokiran si do sutra da razmisliš malo i odmoriš.Gospon, mogu ja dobit ovlasti da dignem forum na novu razinu?
Tko te ne zna skupo bi te platioŠta ti imam imputirati kad si ti stručnjak.
Pa basTko te ne zna skupo bi te platio
Pa slobodno posalji pitanje@Sisata i guzata Daj mi se javi u pp, molim te. Imam jedno ozbiljno pitanje. (ali stvarno)
Možeš , blokiran si do sutra da razmisliš malo i odmoriš.
Sig, cini se da ces nam morat napisat recenziju jer od Venture nista...Šta ti imam imputirati kad si ti stručnjak.
A kako cu ja to, pitajte mi ja cu odgovoritiSig, cini se da ces nam morat napisat recenziju jer od Venture nista...
MeA kako cu ja to, pitajte mi ja cu odgovoriti
Jel ima većeg od Doris?A kako cu ja to, pitajte mi ja cu odgovoriti
Sve draga, kao sto mi pisemo za vas
Ne dok ! Možda kad ?hahahahahahhah dok se Mod pojavi zajebancija zamre...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|