Pustio sam ga iz kinderbeta da ne cvili .Baks na neplacenom G.O?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pustio sam ga iz kinderbeta da ne cvili .Baks na neplacenom G.O?
sve možemo pitati?
Znaci, lajkali su Pipiconi, Darien i Marijole.Možeš , blokiran si do sutra da razmisliš malo i odmoriš.
Neka si. Vec kad nista ne jebe da ima bar neku zanimacijuPustio sam ga iz kinderbeta da ne cvili .
Sve draga, kao sto mi pisemo za vas
Jebem, jebem, itekako jebemNeka si. Vec kad nista ne jebe da ima bar neku zanimaciju
Recenzija za Sig ventura, ne o sebiRekla mi je da izgledam kao student.
Kakav ti to emoji, sa spermom u ustima? Sta ti to znaci Baks?Jebem, jebem, itekako jebem
NeJel ima većeg od Doris?
Znaci, lajkali su Pipiconi, Darien i Marijole.
Dobro, Marijole je bar pitao za mene dok su se ovo dvoje smijali. Sad ce osjetit gnjev Baksijev
Ali Sisata nije, ipak me livo
Fakat ima neki curak . Svaka čast na fokusu. Ali često on stavlja takve spodobe, možda mu je to neki fetiš.Kakav ti to emoji, sa spermom u ustima? Sta ti to znaci Baks?
Hahahaha, zao mi je da te asociram na taj kontekstKakav ti to emoji, sa spermom u ustima? Sta ti to znaci Baks?
A niste fer, ja bi sad tu odrzao slobodu govora, a ne mogu.Fakat ima neki curak . Svaka čast na fokusu. Ali često on stavlja takve spodobe, možda mu je to neki fetiš.
Treća sreća !Zakaj Moderator mene stalno baniras?
A ni kriv ni duzan, vec drugi put
Recenzija za Sig ventura, ne o sebi
Nisu to niski udarci, to je zdrava zajebancija..al to je tvoj problem. Na zajebanciju na tvoj racun, DIVLJASA niste fer, ja bi sad tu odrzao slobodu govora, a ne mogu.
Dosta niski udarci
Sad ti iz oka curi ista tvar .A niste fer, ja bi sad tu odrzao slobodu govora, a ne mogu.
Dosta niski udarci
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|