Neka si. Vec kad nista ne jebe da ima bar neku zanimacijuPustio sam ga iz kinderbeta da ne cvili .

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka si. Vec kad nista ne jebe da ima bar neku zanimacijuPustio sam ga iz kinderbeta da ne cvili .

Sve draga, kao sto mi pisemo za vas
Jebem, jebem, itekako jebemNeka si. Vec kad nista ne jebe da ima bar neku zanimaciju

Recenzija za Sig ventura, ne o sebiRekla mi je da izgledam kao student.

Kakav ti to emoji, sa spermom u ustima? Sta ti to znaci Baks?Jebem, jebem, itekako jebem
NeJel ima većeg od Doris?
Znaci, lajkali su Pipiconi, Darien i Marijole.
Dobro, Marijole je bar pitao za mene dok su se ovo dvoje smijali. Sad ce osjetit gnjev Baksijev
Ali Sisata nije, ipak me livo
Fakat ima neki curak . Svaka čast na fokusu. Ali često on stavlja takve spodobe, možda mu je to neki fetiš.Kakav ti to emoji, sa spermom u ustima? Sta ti to znaci Baks?
Hahahaha, zao mi je da te asociram na taj kontekstKakav ti to emoji, sa spermom u ustima? Sta ti to znaci Baks?

A niste fer, ja bi sad tu odrzao slobodu govora, a ne mogu.Fakat ima neki curak . Svaka čast na fokusu. Ali često on stavlja takve spodobe, možda mu je to neki fetiš.

Treća sreća !Zakaj Moderator mene stalno baniras?
A ni kriv ni duzan, vec drugi put
Recenzija za Sig ventura, ne o sebi
Nisu to niski udarci, to je zdrava zajebancija..al to je tvoj problem. Na zajebanciju na tvoj racun, DIVLJASA niste fer, ja bi sad tu odrzao slobodu govora, a ne mogu.
Dosta niski udarci
Sad ti iz oka curi ista tvar .A niste fer, ja bi sad tu odrzao slobodu govora, a ne mogu.
Dosta niski udarci
Kakve sise ima?Lijepa je, ljubazna, simpatična.
Pa ovo ima istine nazalost dragi MarijoleNisu to niski udarci, to je zdrava zajebancija..al to je tvoj problem. Na zajebanciju na tvoj racun, DIVLJAS

A zašto si se raspitivao o meni i Marijoletu , pa mogao si nas javno pitati kako izgledamo ?Lijepa je, ljubazna, simpatična.
|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 Učiteljica iz predgrađa traži...   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 |