djeluje mi je previse dominantno da bi ga tako lako primalaili kao domistrant. ako je dovoljno mladolik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
djeluje mi je previse dominantno da bi ga tako lako primalaili kao domistrant. ako je dovoljno mladolik.
djeluje mi je previse dominantno da bi ga tako lako primala
Cekamo recenziju....Bude Ventura poslao Marijolu da ode provjeriti Doris
Jel se doris ljubi?
Marijole nikada nije zakazao <3Cekamo recenziju....
znaci ova tema polako prerasta u preporuke i recenzije ZGCekamo recenziju....
Ma nije ništa, hoće to od punih jaja. Ekipa, dajte neku preporuku iz Rijeke za Zeca da nam se vrati raspoložen.Zeko je nervozan nesto....
Kad je trebalo ici kod Sig, nije me slao...Marijole nikada nije zakazao <3
Sad bez zajebancije ili cilja da nekog uvrijedim. Kaj nisu fakat velike sanse za ubrat hiv od transica?
Jesu, fuj...Sad bez zajebancije ili cilja da nekog uvrijedim. Kaj nisu fakat velike sanse za ubrat hiv od transica?
Kak se ljudi ne boje da i kondom moze puknutiJesu, fuj...
Gospon, mogu ja dobit ovlasti da dignem forum na novu razinu?Zeko , reci HOP!
Prije neg pozovem onu viktoriju (zenu) sa ljubavnog otic cu na prep u zaraznu neironicnoKak se ljudi ne boje da i kondom moze puknuti
Biš grotu u glavu?
Pipiconi, moram stat u obranu covjeku, ali rekao je Rijeka, Istra, obuhvatio je podrucje samo Rijeka i Istra.ok, dragi. ali stvarno je bio zicer. mislim, haj kaži nekom iz Rijeke da je iz Istre i javi mi nazad reakciju...
Prije neg pozovem onu viktoriju (zenu) sa ljubavnog otic cu na prep u zaraznu neironicno
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|