pipičoni69
Active member
Eee kaj mislite crveni ili crni bodi![]()
To bi trebala pitati THE MAN OF THE HOUR!
Pun intended!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eee kaj mislite crveni ili crni bodi![]()
Visoke cizme ili stikle?Crveni![]()
StikleVisoke cizme ili stikle?
Sutra objavim svoju fotku kad se spremimDaj sliku da vidimo kakve su![]()
Da nokat ne zapne za madrac pa potrga...Mene zanima da li Ventura jebe u carapama ili bez
E da, Ventura, napravi pedikuricu laganuDa nokat ne zapne za madrac pa potrga...
Da nokat ne zapne za madrac pa potrga...
Ja nikad nisam prestala vjerovati u ljubav, samo ne vjerujem u ljubav izmedju muskarca i zeneMeni se nakon svega ovoga više ne ide u akcije, ponovo počinjem vjerovati u ljubav![]()
![]()
Kasni sati stvoreni za filozofiranje..Ja nikad nisam prestala vjerovati u ljubav, samo ne vjerujem u ljubav izmedju muskarca i zene
Upravo to... ovo je forumska ljubavJa nikad nisam prestala vjerovati u ljubav, samo ne vjerujem u ljubav izmedju muskarca i zene
Ja nikad nisam prestala vjerovati u ljubav, samo ne vjerujem u ljubav izmedju muskarca i zene
Meni se nakon svega ovoga više ne ide u akcije, ponovo počinjem vjerovati u ljubav![]()
![]()
Ljubav prema djetetu, roditeljima, sebi, zivotu opcenito ali ljudi su previse sebicni za takvu vrstu iskrene, dozivotne i pozrtvovne ljubavi kakva se ocekuje u vezi ili brakuonda žene i žene!?
Teško je generalizirati, ovisi o okolini, a nju stvarno sami manje više biramoLjubav prema djetetu, roditeljima, sebi, zivotu opcenito ali ljudi su previse sebicni za takvu vrstu iskrene, dozivotne i pozrtvovne ljubavi kakva se ocekuje u vezi ili braku
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|