Prisegni da ces govorit istinu i samo istinu, bilo dobro ili lošeCekaj malo sa tim sampanjcem do sutra...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prisegni da ces govorit istinu i samo istinu, bilo dobro ili lošeCekaj malo sa tim sampanjcem do sutra...![]()
Sutra se pali ovaj vatromet koji cuvamo za Novu..ovo je dogadaj godine...Cekaj malo sa tim sampanjcem do sutra...![]()
Ne trudim se ja uzalud, i ja cu kod sisice zavrsit kad tadVentura, ocekujem recenziju da znam dal da posjetim i ja Sig. Da se ne trudim uzalud ko Baks![]()
Uvijek, kad sam ja lagala....Prisegni da ces govorit istinu i samo istinu, bilo dobro ili loše
Ventura, ocekujem recenziju da znam dal da posjetim i ja Sig. Da se ne trudim uzalud ko Baks![]()
Zapravo sam ja mislio da si ti MarijoleAko Baks uopće postoji, ili je i on ti.
Sutra buKAJ SE DELA, EKIPA!!!????
JEL SE JEBE KAJ!!!???
I kaj bus obuko?Ventura, jesi izradio kakvu taktiku za susret, kakav je plan za sutra?
Da, sredi se malo...I kaj bus obuko?
I nadam se da nije alergican na mackeDa, sredi se malo...
Mene zanima da li Ventura jebe u carapama ili bezMene samo zanima da li će boja potkošulje i patika biti matchana... Ono, za dobru sreću...
Nisu macke tamo...I nadam se da nije alergican na macke
CrveniEee kaj mislite crveni ili crni bodi![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|