Ozbiljno? Za tusiranje. To je vrh, samo ja to nisam cijelo vrijeme prakticirao.To sam sve ja + znam spec cvarke i tusiram se u ledenoj vodi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ozbiljno? Za tusiranje. To je vrh, samo ja to nisam cijelo vrijeme prakticirao.To sam sve ja + znam spec cvarke i tusiram se u ledenoj vodi
Ne mogu ni ja cijelo vrijeme. Pogotovo sad zimi, pred spavanje samo razmisljam o 15ominutnom vrucem tusu. Ono samo stojis pod vrelom vodom i mislis o nekoj prepirci u buducnostiOzbiljno? Za tusiranje. To je vrh, samo ja to nisam cijelo vrijeme prakticirao.
Ali to bi bio posao, po zimi. Super za cirkulaciju, a cirkulacija je super za sisatu.Ne mogu ni ja cijelo vrijeme. Pogotovo sad zimi, pred spavanje samo razmisljam o 15ominutnom vrucem tusu. Ono samo stojis pod vrelom vodom i mislis o nekoj prepirci u buducnosti
Pa da se nadje netko adekvatan spremna sam na sve to, npr VenturaNaveo je vec kolega Povratak gore
Nego Sisata, sad te nekaj osobno pitam tako da ne moras odgovorit.
Da li si iskljuciva po pitanju imanja djece, obitelji?
Jesi sigurnaPa da se nadje netko adekvatan spremna sam na sve to, npr Ventura
A istina... A i sto si duze sam sve ti je bolje tako i navikavas se na komocijuJesi sigurna
Ljubavi dobro jutro.
Zasto ljubavi?
Pa zato sto te volim
Zasto me volis?
Zato sto sam sve nasla u tebi sto zelim u jednom muskarcu
Zasto u jednom muskarcu?
O da, bio sam vezist all my life, a sada cijenim slobodu vise od icegA istina... A i sto si duze sam sve ti je bolje tako i navikavas se na komociju
I ja, ja ne mogu zamisliti da spavam s nekim u krevetu, znaci obavi i odi domaO da, bio sam vezist all my life, a sada cijenim slobodu vise od iceg
A jel uzimas na duze druzenje?I ja, ja ne mogu zamisliti da spavam s nekim u krevetu, znaci obavi i odi doma
Da cak se mogu druzit i cijelu noc ali ne zajednicko spavanjeA jel uzimas na duze druzenje?
Znaci na kaucu gost spava HahahaDa cak se mogu druzit i cijelu noc ali ne zajednicko spavanje
Pozovem mu taksi ako nije dosao automZnaci na kaucu gost spava Hahaha
Ajde pozuri samo, ceka te taxiPozovem mu taksi ako nije dosao autom
pog. ing. anaLog signaLović glavom mmhmhmoho imamo i koLegu ovdE
jataci su posvuda! a ja kad odem kod sisate....pa obuČem one one gaLeb gače s debeLom gumom...pa parfem... proljetna mješavina, čovjek sam u garaži radi aL mi je skup znas..100 kuna litra..mhhhhhjoojjjj khhhhhhhhhh lhhhhhhhhitra daj prestani mhhhhhhhhslabašna struja.. prvi medu jednakima ili ti ga alea iacta est
Vec 19 godina uzivam u toj "komociji"A istina... A i sto si duze sam sve ti je bolje tako i navikavas se na komociju
Ventura mi je dovoljan, on vrijedi za njih 10Sisica, dobro razmisli o uzimanju ljudi s foruma, ima tu posla
20% meni
Ma sve to stoji, on je poseban, ali lova je lovaVentura mi je dovoljan, on vrijedi za njih 10
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|