Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poslat cu ti slike svojih bivsih da se zauvijek rijesis kompleksa i shvatis da meni izgled nije bitan
Sad ces dobit odgovor: osobnost, humor, da zna sta zeli, pametan, elokventan, svestran, da zna rec ne, da zna rec da, da zna sutit, da zna pricat, dobar u krevetu, da je neovisan, da me voli, da ga druge zene zele a on njih ne i naravno sve te osobine u klasicno privlacnom muskarcu koji ne izgleda ko zeljko pervanA što ti je bitno?
Na trenutak smo zaboravili na činjenice
Sig On je odlucio tebe osvojit..i samo da znas, i hoce!A što ti je bitno?
Sad ces dobit odgovor: osobnost, humor, da zna sta zeli, pametan, elokventan, svestran, da zna rec ne, da zna rec da, da zna sutit, da zna pricat, dobar u krevetu, da je neovisan, da me voli, da ga druge zene zele a on njih ne i naravno sve te osobine u klasicno privlacnom muskarcu koji ne izgleda ko zeljko pervan
Kad zavrsi penis-ringispil onda i zeljko pervan/ tabure s brkovima bude dobar
Sad, but trueKad zavrsi penis-ringispil onda i zeljko pervan/ tabure s brkovima bude dobar
Sad ces dobit odgovor: osobnost, humor, da zna sta zeli, pametan, elokventan, svestran, da zna rec ne, da zna rec da, da zna sutit, da zna pricat, dobar u krevetu, da je neovisan, da me voli, da ga druge zene zele a on njih ne i naravno sve te osobine u klasicno privlacnom muskarcu koji ne izgleda ko zeljko pervan
Zar sam ja u 99. centiluA to sve ima 1% muškaraca.
Da si dobar u dusi i da volis prirodu i zivotinjeA što ti je bitno?
Sve to plus dobar u dusi, da voli prirodu i zivotinje, pa naposljetku kuca, auto, stan, posao.....A to sve ima 1% muškaraca.
Joj daj ne seruckajDa si dobar u dusi i da volis prirodu i zivotinje
Iduci korak poljevanje djece vrucom vodom ispod balkonaA mislim ja sam ti pet godina sama i zivim sa 7 macaka, o cem pricamo, nema toga koji meni moze udovoljiti
Da si ambiciozan, otvoren i svestran covjek sa smislom za humor, sa dobrim poslom, stanom i autom, finih manira, odlicnog stila odjevanja, karizmaticni sarmer kojeg sve zene zele a samo mene gledas ko Boga i tak...Joj daj ne seruckaj
Naveo je vec kolega Povratak goreDa si ambiciozan, otvoren i svestran covjek sa smislom za humor, sa dobrim poslom, stanom i autom, finih manira, odlicnog stila odjevanja, karizmaticni sarmer kojeg sve zene zele a samo mene gledas ko Boga i tak...
To sam sve ja + znam spec cvarke i tusiram se u ledenoj vodiDa si ambiciozan, otvoren i svestran covjek sa smislom za humor, sa dobrim poslom, stanom i autom, finih manira, odlicnog stila odjevanja, karizmaticni sarmer kojeg sve zene zele a samo mene gledas ko Boga i tak...
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|