Sisata i guzata
Well-known member
Lako cemo mi za lovu, ja sam tu da pomognem VenturiMa sve to stoji, on je poseban, ali lova je lova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lako cemo mi za lovu, ja sam tu da pomognem VenturiMa sve to stoji, on je poseban, ali lova je lova
Kad ce vise taj dan. Ja se nadam da ste bar brojeve razmjenili, a ne da se prek ovog dogovarateLako cemo mi za lovu, ja sam tu da pomognem Venturi
Preko pp, ponedjeljak, utorak, srijeda ili cetvrtakKad ce vise taj dan. Ja se nadam da ste bar brojeve razmjenili, a ne da se prek ovog dogovarate
Daj mu bar uzmi broj i nazovi covekaPreko pp, ponedjeljak, utorak, srijeda ili cetvrtak
Ti bi kao pimp to trebao dogovoritiDaj mu bar uzmi broj i nazovi coveka
Morat ces preuzet inicijativu, nema druge, ili cu ga ja zvat
Pa zato velim, imamo mi jos posla, predugo ovo trajeTi bi kao pimp to trebao dogovoriti
Trenutno mi se jedino Ventura cini ozbiljan....Pa zato velim, imamo mi jos posla, predugo ovo traje
Obavezno...Ocekujem recenziju
Sad je def nasao sto trazi i nema dalje....Salu na stranu samo zbog venture dolazim svakih 5 minuta na forum u iscekivanju nekih novih dogadanja.Prvo problem sa ljubljenjem pa recenzija Mile sad se nadam i Sig.Nepredvidiv je on.Imam osjecaj da svi gledamo svako malo ovaj forum samo da vidimo jel napokon nasa ono sto trazi.
Samo se ti nadaj...naci ce on tebi manu u to ne sumnjamSad je def nasao sto trazi i nema dalje....
Iskoristit cu sav svoj sarm u svoju koristSamo se ti nadaj...naci ce on tebi manu u to ne sumnjam
Na to smo svi paliIskren je i neiskvaren, na to sam pala...
Cekaj malo sa tim sampanjcem do sutra...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|