pipičoni69
Active member
Eee kaj mislite crveni ili crni bodi
To bi trebala pitati THE MAN OF THE HOUR!
Pun intended!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eee kaj mislite crveni ili crni bodi
Visoke cizme ili stikle?Crveni
StikleVisoke cizme ili stikle?
Hvala Baks na ideji za stajlingStikle
Sutra objavim svoju fotku kad se spremimDaj sliku da vidimo kakve su
Da nokat ne zapne za madrac pa potrga...Mene zanima da li Ventura jebe u carapama ili bez
E da, Ventura, napravi pedikuricu laganuDa nokat ne zapne za madrac pa potrga...
Da nokat ne zapne za madrac pa potrga...
Ja nikad nisam prestala vjerovati u ljubav, samo ne vjerujem u ljubav izmedju muskarca i zeneMeni se nakon svega ovoga više ne ide u akcije, ponovo počinjem vjerovati u ljubav
Kasni sati stvoreni za filozofiranje..Ja nikad nisam prestala vjerovati u ljubav, samo ne vjerujem u ljubav izmedju muskarca i zene
Upravo to... ovo je forumska ljubavJa nikad nisam prestala vjerovati u ljubav, samo ne vjerujem u ljubav izmedju muskarca i zene
Ja nikad nisam prestala vjerovati u ljubav, samo ne vjerujem u ljubav izmedju muskarca i zene
Meni se nakon svega ovoga više ne ide u akcije, ponovo počinjem vjerovati u ljubav
Ljubav prema djetetu, roditeljima, sebi, zivotu opcenito ali ljudi su previse sebicni za takvu vrstu iskrene, dozivotne i pozrtvovne ljubavi kakva se ocekuje u vezi ili brakuonda žene i žene!?
Teško je generalizirati, ovisi o okolini, a nju stvarno sami manje više biramoLjubav prema djetetu, roditeljima, sebi, zivotu opcenito ali ljudi su previse sebicni za takvu vrstu iskrene, dozivotne i pozrtvovne ljubavi kakva se ocekuje u vezi ili braku
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|