Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni ja ni ja.. Al ok sam, ja ni inace ne spavam... Nije poanta naspavati se vec nauciti zivjeti nenaspavan! Nokti se vec lakirajuDosao je i taj dan. Ja ne mogu spavat od uzbudenja..kak ti stojis Sig?
Daj detalja kaj cete sutra radit... otvoris vrata, podignes mu vilicu s poda, pristavis kaficu i ratluk, malo pricas s njim (s njim ili prema njemu? )Ni ja ni ja.. Al ok sam, ja ni inace ne spavam... Nije poanta naspavati se vec nauciti zivjeti nenaspavan! Nokti se vec lakiraju
Igrati cemo drustvene igre..Daj detalja kaj cete sutra radit... otvoris vrata, podignes mu vilicu s poda, pristavis kaficu i ratluk, malo pricas s njim (s njim ili prema njemu? )
Jesi smislila kakvu ces muziku pustit za akciju??Igrati cemo drustvene igre..
Ventura sta slusas? Da si Sig slozi playlistu...
Pogodio si zicu..svaka cast
Salu na stranu, ali zastrasujuce je koliko je covjek mali i bespomocan, i ove situacije su nam samo podsjetnik.Zato sto se Ventura najavio, zato je i bio potres
Bas tako, na Zemlji smo samo gosti i prolazni smo, u takvim situacijama ne pomaze ni novac ni status ni moc...Salu na stranu, ali zastrasujuce je koliko je covjek mali i bespomocan, i ove situacije su nam samo podsjetnik.
I btw. dobit cu vise ptsp od ovog da ga jebes
A kaj tu mozes, najbolje je ostati u stanu ili kuci, najvise ljudi strada dok se gura prema izlazu. Odu van Zagreba kao da poslijepodne ne moze tamo biti potresHahaha, pa istina
Tu se kod mene svi uzjebali opet i po cesti auti simo tamo, samo ne znam kam ce sad zbog propusnica
Jao majkooooooooo kojaaaaa godinaaaaaaaaaaaa
Pa tocno, cak ne znam kam se vozikas, ostani onda u autu bar.A kaj tu mozes, najbolje je ostati u stanu ili kuci, najvise ljudi strada dok se gura prema izlazu. Odu van Zagreba kao da poslijepodne ne moze tamo biti potres
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|