pipičoni69
Active member
koji si kat!?
naravno, pitam za buduće momke kako bi uzeli u kalkulaciju i podizanje forme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
12koji si kat!?
I tako ja prva na tronu po broju poruka, cilj je postignut
Ma daj samo se opusti i ne stresirajPa ti izgledaš puno bolje od mene. Vidio sam fotku.
Pa ti izgledaš puno bolje od mene. Vidio sam fotku.
Kad je danas dogovor? Da si znam stavit podsjetnikMa daj samo se opusti i ne stresiraj
Jebote to mi nikad nitko nije rekao, svaka mu cast, sa kakvim sam sve bila akrapima u vezi, uvijek su se smatrali bolji od mene..ti ćeš usrećiti buduću punicu neizmjerno
Da, da..Kad je danas dogovor? Da si znam stavit podsjetnik
Ma kad je pitam...Da, da..
Jebote to mi nikad nitko nije rekao, svaka mu cast, sa kakvim sam sve bila akrapima u vezi, uvijek su se smatrali bolji od mene..
Sve dobro napisesljudi prepuni komplekasa su pretežno oni koji projiciraju najviše. takve treba izbjegavati, jel.
Naš momak Ventura se čini kao primjeren primjerak niveliranog ljubavnika, koji će potegnuti kad treba i primiriti kad je najteže. Staloženost mu je forte!
Bilo bi dosta zabrinjavajuce da je obrnutoPa ti izgledaš puno bolje od mene. Vidio sam fotku.
Stari moj, na rukama se popnem na 12i kat
Tko kaze da ne zovu?ako možeš tako jebati kako sereš pizdarije, ne znam zašto one tebe ne zovu nazad i plaćaju tebi
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|