Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sam i ja rekoah, sretnica!
Svaka čast Leonida, konačno jedan normalan, iskren i ljudski komentar. Bez uobičajene zajebancije, premda vaše zezanje ovaj forum i čini zanimljivim. Ipak je ljubav kao tema u stvari preozbiljna.Kao što i rekoh, puno toga ovisi o socijalnoj okolini, odgoju, peroidu života, emocionalnoj zrelosti..
Prvi problem su hormini koji zamagle um, drugi problem je sebičnost, a treći stagniranje.. A da ne pričam o uzimanju zdravo za gotovo osobe...
Svaki odnos treba rast i dinamiku, ako toga nema često se lagano sve to skupa gasi i onda netko popije gorku čašu tekućine...
Suprotnosti se privlače, definitivno isti karakteri ne mogu u isti koš pa ni u vezu ajoš manje u brak.Jako se rijetko nadju slicni ljudi, karakterno i sa istim pogledima na zivot, ljudi u koje mozes imati puno povjerenje u lojalnost, a ako nemas puno povjerenje bolje je po mom misljenju biti sam..
Svaka čast Leonida, konačno jedan normalan, iskren i ljudski komentar. Bez uobičajene zajebancije, premda vaše zezanje ovaj forum i čini zanimljivim. Ipak je ljubav kao tema u stvari preozbiljna.
samo jednog?
E ovo je vrh vrhova!!!!!Leonida je muško. Neš jebat.
Poslali su mi ovu djevojku kao preporuku za Vas
Pogledajte prilog 358
Za cuganje vise zuja ili karlovacko.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|