Sisata i guzata
Well-known member
Lako cemo mi za lovu, ja sam tu da pomognem VenturiMa sve to stoji, on je poseban, ali lova je lova![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lako cemo mi za lovu, ja sam tu da pomognem VenturiMa sve to stoji, on je poseban, ali lova je lova![]()
Kad ce vise taj dan. Ja se nadam da ste bar brojeve razmjenili, a ne da se prek ovog dogovarateLako cemo mi za lovu, ja sam tu da pomognem Venturi![]()
Preko pp, ponedjeljak, utorak, srijeda ili cetvrtakKad ce vise taj dan. Ja se nadam da ste bar brojeve razmjenili, a ne da se prek ovog dogovarate![]()
Daj mu bar uzmi broj i nazovi covekaPreko pp, ponedjeljak, utorak, srijeda ili cetvrtak![]()
Ti bi kao pimp to trebao dogovoritiDaj mu bar uzmi broj i nazovi coveka
Morat ces preuzet inicijativu, nema druge, ili cu ga ja zvat![]()
Pa zato velim, imamo mi jos posla, predugo ovo trajeTi bi kao pimp to trebao dogovoriti![]()
Trenutno mi se jedino Ventura cini ozbiljan....Pa zato velim, imamo mi jos posla, predugo ovo traje![]()
Obavezno...Ocekujem recenziju
Sad je def nasao sto trazi i nema dalje....Salu na stranu samo zbog venture dolazim svakih 5 minuta na forum u iscekivanju nekih novih dogadanja.Prvo problem sa ljubljenjem pa recenzija Mile sad se nadam i Sig.Nepredvidiv je on.Imam osjecaj da svi gledamo svako malo ovaj forum samo da vidimo jel napokon nasa ono sto trazi.
Samo se ti nadaj...naci ce on tebi manu u to ne sumnjamSad je def nasao sto trazi i nema dalje....![]()
Iskoristit cu sav svoj sarm u svoju koristSamo se ti nadaj...naci ce on tebi manu u to ne sumnjam![]()
Na to smo svi paliIskren je i neiskvaren, na to sam pala...![]()
Cekaj malo sa tim sampanjcem do sutra...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|