postoji google map hahaE jeeebiga kak bi vi mene dosli tjesit, ja ne znam gdje je ontario
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postoji google map hahaE jeeebiga kak bi vi mene dosli tjesit, ja ne znam gdje je ontario
ponekadDa vas pitam ovako, zanimljivija je tema. Jel ima neko od vas muskih problem s tim kad svrsi da je u teskoj bedari?
Da vas pitam ovako, zanimljivija je tema. Jel ima neko od vas muskih problem s tim kad svrsi da je u teskoj bedari?
Na koji nacin ubediraponekad
ovisno s kim, vise je pitanje s kojom osobom je nego sam cin koji me ubedira
Sombrero, kaj se ti bavis ribolovom?znam doći jedino do ontaria haha
Ono da ti nije ni do cegaNa koji nacin ubedira
Aha kao da se previse iscrpisOno da ti nije ni do cega
da. šaranskim ribolovom ,isključivoSombrero, kaj se ti bavis ribolovom?
recimo kada imam osjecaj da sam osobu iskoristioNa koji nacin ubedira
Hmmm.. al to i nije tak neka bedara, zna se dogodit da nadjes onaj neki svoj zen, samo ostanes lezat i pusti me tako dobro je. Ali opet to nekako povezujem s umorom, sex moze bit i hebeno dobar.Ono da ti nije ni do cega
Jaoo imala sam takvog lika... Joj poseksala se, nista strasno se nije desilo...recimo kada imam osjecaj da sam osobu iskoristio
uzasno sam empatican, dogodilo se par puta da se cura htjela sexati kada je bila lose
da se opusti, meni je pasalo a ona je i dalje lose
pa se osjecam kao da sam ju iskoristio jer je meni dobro
to jeJaoo imala sam takvog lika... Joj poseksala se, nista strasno se nije desilo...
Ja sam dugo lovio, cak i radio u ribolovnoj trgovini prije 3 godine, zatim manjak vremena i sve rasprodao, sad me pukne nekad nesto da opet pocnem..da. šaranskim ribolovom ,isključivo
Ja nikad nisam patila zbog seksa... Pa nije to ne znam kakva zrtva, cak i da mi se ne seksa iz ljubavi bi se poseksala desetak min i bok kaj je to problem...to je
ali ne mogu gledati kako ljudi pate, zelim nesto napraviti, pomoci
pa onda sam cin sexa postane dio te patnje
nesto lijepo postane tuzno barem na tren
koji glumac haha. ja bar ne foliram haharecimo kada imam osjecaj da sam osobu iskoristio
uzasno sam empatican, dogodilo se par puta da se cura htjela sexati kada je bila lose
da se opusti, meni je pasalo a ona je i dalje lose
pa se osjecam kao da sam ju iskoristio jer je meni dobro
ma nije toJa nikad nisam patila zbog seksa... Pa nije to ne znam kakva zrtva, cak i da mi se ne seksa iz ljubavi bi se poseksala desetak min i bok kaj je to problem...
nema ljepše dok odem na 5-6 dana na ontario ili rakitjeJa sam dugo lovio, cak i radio u ribolovnoj trgovini prije 3 godine, zatim manjak vremena i sve rasprodao, sad me pukne nekad nesto da opet pocnem..
kao da se zelis izolirati od svegaTad sam jos bio s curom u vezi. Imali seks sve divno krasno, kad sam svrsio ko da nisam imo volje za vodit razgovor uopce nit ista. Bas neki sjeban osjecaj i zna se ponovit
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|