Nadam se da ventura nece ovu moju poruku shvatit preozbiljno. Ventura oprosti samo sam se nadovezao na jucerasnju anegdotu nista ozbiljno
Nisam ništa ni shvatio poruku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se da ventura nece ovu moju poruku shvatit preozbiljno. Ventura oprosti samo sam se nadovezao na jucerasnju anegdotu nista ozbiljno
To mi je najbitnije.Nisam ništa ni shvatio poruku.
Zato ja izbjegavam promiskuitetne muskarce... Najdraze mi je kad znam da sam prva na ovaj nacin
Ja vas ne kuzim...Mogu uzivati opusteno tek kada nekoga dobro znam..Ima muskaraca koji imaju jako izrazenu sexualnost pa ne mijenjaju partnere svaki drugi dan.
Recimo to je super radi zdravlja, ali lose za njihovu sexualnost
Kaj se smijes
Hahahahahahahahahahahameni bi bila prva
Znaci jos niste bili preko oglasa?meni bi bila prva
to jeJa vas ne kuzim...Mogu uzivati opusteno tek kada nekoga dobro znam..
Okej, potpisujem ovo.Ja vas ne kuzim...Mogu uzivati opusteno tek kada nekoga dobro znam..
A je, ali ne stalno...to je
ali se zna potrefiti kada dvoje ljudi zeli isto - sex
one night stand onako iskren
ne dogodi se cesto, ali zna se
ma stalno je i zamorno XDA je, ali ne stalno...
ne nikad. kod nas to nema. a u zg bi se izgubio hehe. znam doći jedino do ontaria hahaZnaci jos niste bili preko oglasa?
E jeeebiga kak bi vi mene dosli tjesit, ja ne znam gdje je ontarione nikad. kod nas to nema. a u zg bi se izgubio hehe. znam doći jedino do ontaria haha
Nemam. Ali nekada ako sam jako umoran, jednistavno samo se onako okrenem i leave me alone feeling idem spat. XDDa vas pitam ovako, zanimljivija je tema. Jel ima neko od vas muskih problem s tim kad svrsi da je u teskoj bedari?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|