Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tak je imali smo to u srednjoj, postkoitalna disforija na nasem.post-coital tristesse
nasao sam
necuonda nemojte više jebat
Taman posla, to je faza nije bolestonda nemojte više jebat
Da, zato što u podsvijesti znaš što će biti.Ajde kad smo poceli vec postavljat pitanja da i ja bubnem jedno i ostanem ziv
Dali se ikome dogadja to da mu se digne i prije pocetka icega. Tipa ono, udjes u sobu i nije jos ni pocelo ista a tebi se digao u par sekundi na samu pomisao na sex ili jer vec znas sto slijedi?!
A da preciziram tocno na sto mislim, recimo nema nikakvog naznaka da ce ista bit i dogodi se a u medjuvremenu se tebi tako jako digne da je to strasno.
I da je to konstanta, da ga nikada ama bas nikada nije morala ona dizat ili nesto.
Naravno da će skakati na glavu u Porsche ukoliko ćeš šiber imati otvoren. Pripazi na to. xDLijepo se zabavljate,birtija radi bolje nego gradska kavana, rado bi i ja pridružio se češće, ali pokušavam, zaraditi Porsche, u ovih par dana(svi kažu ma dan dva i evo ga) pa peglam duplo, troduplo,al nikako da ga zaradim, pa u megić, spustim krov(naravno Targa model), a žene po ulici grudnjake bacaju dok stignem do Arene, neću smjeti na semoforu stati jer "trebe" skacu na glavu u Porsch... I onda je svizac zamotao čokoladu...
Vidim birtija prije 22h stala sa radom. Fino, držimo se donesenih preporuka. Birtije/kafići te ostali ugostiteljski objekti smiju raditi do 22h. xD
Inače, dobro jutro svima. Jeste na spavali? Ja jesam, hvala na eventualnim pitanjima. xD
Ne, ne postoji niti jedna katastrofa. Pogledaj samo cijene kamperica, montažnih kontejnera/kućica na njuškalu. 125% su otišle gore.Ja danas mogu samo o ruznim stvarima nakon sto sam procitala da grad Zapresic subvencionira 2000 kn za najam stana ljudima kojima je u zadnjem potresu urusena zgrada a da su najmodavci digli cijene stanova... Postoji li ijedna katastrofa rat, potres, poplava da ovaj narod ne smisli kako se obogatiti na grbaci nesretnika. Nije u vlasti problem, u narodu je. I to u vecini jer samo manjina pomaze. Eto tako....
Karma je kucka...Ne, ne postoji niti jedna katastrofa. Pogledaj samo cijene kamperica, montažnih kontejnera/kućica na njuškalu. 125% su otišle gore.
Samo joj nešto dugo treba da naplati.Karma je kucka...
Profiteri u katastrofama, a gdje ce im dusa?Ne, ne postoji niti jedna katastrofa. Pogledaj samo cijene kamperica, montažnih kontejnera/kućica na njuškalu. 125% su otišle gore.
Vjerojatno niti sami oni ne znaju.Profiteri u katastrofama, a gdje ce im dusa?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|