Zašto ne žele 30 minuta?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde kad smo poceli vec postavljat pitanja da i ja bubnem jedno i ostanem ziv 🤣

Dali se ikome dogadja to da mu se digne i prije pocetka icega. Tipa ono, udjes u sobu i nije jos ni pocelo ista a tebi se digao u par sekundi na samu pomisao na sex ili jer vec znas sto slijedi?!
A da preciziram tocno na sto mislim, recimo nema nikakvog naznaka da ce ista bit i dogodi se a u medjuvremenu se tebi tako jako digne da je to strasno.
I da je to konstanta, da ga nikada ama bas nikada nije morala ona dizat ili nesto.

Ajde kad smo poceli vec postavljat pitanja da i ja bubnem jedno i ostanem ziv 🤣

Dali se ikome dogadja to da mu se digne i prije pocetka icega. Tipa ono, udjes u sobu i nije jos ni pocelo ista a tebi se digao u par sekundi na samu pomisao na sex ili jer vec znas sto slijedi?!
A da preciziram tocno na sto mislim, recimo nema nikakvog naznaka da ce ista bit i dogodi se a u medjuvremenu se tebi tako jako digne da je to strasno.
I da je to konstanta, da ga nikada ama bas nikada nije morala ona dizat ili nesto.
Da, zato što u podsvijesti znaš što će biti.

Glupo je pitanje, ali ima i onih koji se iscudavaju kao kaj si vec spreman i ostale brije, tak da covjek mora pitat jer ni sam vise nezna sto je normalno a sto nije.
U svakom slucaju bolje da radi, nekad i predobro 🤣🤣🤣🤣

Lijepo se zabavljate,birtija radi bolje nego gradska kavana, rado bi i ja pridružio se češće, ali pokušavam, zaraditi Porsche, u ovih par dana(svi kažu ma dan dva i evo ga) pa peglam duplo, troduplo,al nikako da ga zaradim, pa u megić, spustim krov(naravno Targa model), a žene po ulici grudnjake bacaju dok stignem do Arene, neću smjeti na semoforu stati jer "trebe" skacu na glavu u Porsch... I onda je svizac zamotao čokoladu...

Lijepo se zabavljate,birtija radi bolje nego gradska kavana, rado bi i ja pridružio se češće, ali pokušavam, zaraditi Porsche, u ovih par dana(svi kažu ma dan dva i evo ga) pa peglam duplo, troduplo,al nikako da ga zaradim, pa u megić, spustim krov(naravno Targa model), a žene po ulici grudnjake bacaju dok stignem do Arene, neću smjeti na semoforu stati jer "trebe" skacu na glavu u Porsch... I onda je svizac zamotao čokoladu...
Naravno da će skakati na glavu u Porsche ukoliko ćeš šiber imati otvoren. Pripazi na to. xD

Vidim birtija prije 22h stala sa radom. Fino, držimo se donesenih preporuke. Birtije/kafići te ostali ugostiteljski objekti smiju raditi do 22h. xD

Inače, dobro jutro svima. Jeste na spavali? Ja jesam, hvala na eventualnim pitanjima. xD

Ja danas mogu samo o ruznim stvarima nakon sto sam procitala da grad Zapresic subvencionira 2000 kn za najam stana ljudima kojima je u zadnjem potresu urusena zgrada a da su najmodavci digli cijene stanova... Postoji li ijedna katastrofa rat, potres, poplava da ovaj narod ne smisli kako se obogatiti na grbaci nesretnika. Nije u vlasti problem, u narodu je. I to u vecini jer samo manjina pomaze. Eto tako....

Ja danas mogu samo o ruznim stvarima nakon sto sam procitala da grad Zapresic subvencionira 2000 kn za najam stana ljudima kojima je u zadnjem potresu urusena zgrada a da su najmodavci digli cijene stanova... Postoji li ijedna katastrofa rat, potres, poplava da ovaj narod ne smisli kako se obogatiti na grbaci nesretnika. Nije u vlasti problem, u narodu je. I to u vecini jer samo manjina pomaze. Eto tako....
Ne, ne postoji niti jedna katastrofa. Pogledaj samo cijene kamperica, montažnih kontejnera/kućica na njuškalu. 125% su otišle gore.

Jutrooo/ dobar dan ekipa.
Evo jedan vic da vam popravim jutro:

Spavao Mujo kod Hase i Fate u kući.
Ali pošto im je mali stan, legao sa njima u krevet.
Ujutro za doručkom, kad je Fata otišla na posao, kaže Mujo Hasi:
Haso, ti si mi jaran, pa ti moram reći ... da me tvoja žena cjelu noć držala za onu stvar!
Ma nije Fata bolan, nego ja. Što je sigurno, sigurno je... 🤣🤣🤣

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh