Zašto ne žele 30 minuta?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja danas mogu samo o ruznim stvarima nakon sto sam procitala da grad Zapresic subvencionira 2000 kn za najam stana ljudima kojima je u zadnjem potresu urusena zgrada a da su najmodavci digli cijene stanova... Postoji li ijedna katastrofa rat, potres, poplava da ovaj narod ne smisli kako se obogatiti na grbaci nesretnika. Nije u vlasti problem, u narodu je. I to u vecini jer samo manjina pomaze. Eto tako....

Ja danas mogu samo o ruznim stvarima nakon sto sam procitala da grad Zapresic subvencionira 2000 kn za najam stana ljudima kojima je u zadnjem potresu urusena zgrada a da su najmodavci digli cijene stanova... Postoji li ijedna katastrofa rat, potres, poplava da ovaj narod ne smisli kako se obogatiti na grbaci nesretnika. Nije u vlasti problem, u narodu je. I to u vecini jer samo manjina pomaze. Eto tako....
Ne, ne postoji niti jedna katastrofa. Pogledaj samo cijene kamperica, montažnih kontejnera/kućica na njuškalu. 125% su otišle gore.

Jutrooo/ dobar dan ekipa.
Evo jedan vic da vam popravim jutro:

Spavao Mujo kod Hase i Fate u kući.
Ali pošto im je mali stan, legao sa njima u krevet.
Ujutro za doručkom, kad je Fata otišla na posao, kaže Mujo Hasi:
Haso, ti si mi jaran, pa ti moram reći ... da me tvoja žena cjelu noć držala za onu stvar!
Ma nije Fata bolan, nego ja. Što je sigurno, sigurno je... 🤣🤣🤣

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh