Sisata i guzata
Well-known member
Nadajmo se da da...strong silent types
ali bilo bi lijepo da nam kazu jel koriste kondom ili ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadajmo se da da...strong silent types
ali bilo bi lijepo da nam kazu jel koriste kondom ili ne
nada umire zadnjaNadajmo se da da...
A i kondom lako puknenada umire zadnja
ali isto tako pretpostavka je majka svih zajeba
tako da smo u gabuli
zato nikad ne izlazim iz kuce bez bocice lubrikantaA i kondom lako pukne
Zato ja izbjegavam promiskuitetne muskarce... Najdraze mi je kad znam da sam prva na ovaj nacinA i kondom lako pukne
A i ne stiti 100 posto od svih bolestizato nikad ne izlazim iz kuce bez bocice lubrikanta
gdje povlacis granicu izmedju promiskuitetnosti i jake sexualnosti?Zato ja izbjegavam promiskuitetne muskarce... Najdraze mi je kad znam da sam prva na ovaj nacin
kondom je isto uvijek u novcaniku a bocica u peder tasniA i ne stiti 100 posto od svih bolesti
Kad su mu npr dosli i rekli da sam prva kod koje su dosli preko oglasa...gdje povlacis granicu izmedju promiskuitetnosti i jake sexualnosti?
A vidi se i po osobi da nije sklona mijenjanjuKad su mu npr dosli i rekli da sam prva kod koje su dosli preko oglasa...
okKad su mu npr dosli i rekli da sam prva kod koje su dosli preko oglasa...
Po meni promiskuitetnostJa nisam sa bas puno jer sam uvijek skoro sa istimaok
ali ako je netko bio sa dosta zena, placeno ili ne, jeli to promiskuitetnost ili izrazena sexualnost
jak libido ili kako vec se definira
Jedino da banem po tebe u porscheu i odemo do megicaNe bih voljela da sm s nekim tko jebe transice, iako to ne mozes znati
Koma.....Jedino da banem po tebe u porscheu i odemo do megica
igra li uloga koliko cesto?Po meni promiskuitetnostJa nisam sa bas puno jer sam uvijek skoro sa istima
Opcenito puno zena puno mogucnosti za infekciju, al to ne mozes znati.. Jedino kondom i nadas se da nece puknutiigra li uloga koliko cesto?
netko tko je svako malo s drugom
ili neko tko je bio sa dosta zena rasporedjeno kroz godine
Ja ne volim mijenjatikoji muškarac ne bi mijenjao?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|