Seeking - najbolje mjesto za pronalazak mladih sponzoruša

Da li je netko dogovorio s curama iz Rumunjske u smislu da je cura došla ovdje na par dana?
Često me favoriziraju, kao i Južnoamerikanke, Filipinske...imate li iskustva da komadi iz tih zemalja dođu kod vas u posjet, jeste li pokušavali/odradili nešto! Hvala
Ne baš iz Rumunjske, ali iz Pariza i Varšave da (i jednom iz Tirane, ali to je bila iznimka, curi nije bio problem letjeti 6 sati u jednom i u drugom smjeru jer je išla preko Frankfurta). Tu trebaš gledati prvo koji gradovi imaju redovne svakodnevne zrakoplovne linije sa Zagrebom jer se tim curama ne da baš presjedati i čekati na aerodromima. Mislim da Bukurešt i Zagreb imaju liniju samo tokom sezone i to ne svakodnevnu. Meni su Parižanke najbolje, njima je najvažnije iskustvo, opuštene su i ne traže previše love. Sa tri cure iz Pariza sam se vidio (dvije su bile crnkinje), dođu ovdje za 1000 eura za cijeli vikend. Isto je i s Poljakinjama. Čak su i Londončanke vrlo ok i umjerene što se tiče nagrade, ali nikad nisam ni jednu od tamo dovodio. Ove sa istoka (Sarajevo i Beograd) izbjegavam, jednostavno mi nisu simpatične (naravno, kriv sam jer generaliziram, ali iskustvo mi je takvo da traže nerealno puno novaca, a nude jako malo).
Zadnje iskustvo s nekom strankinjom koju sam ciljano doveo u Zagreb sam imao u ožujku 2023, tako da se možda od tada nešto promijenilo, ali sumnjam.
 
ja se dopisivao prije par dana sa NadiaR, srpska manekenka iz Milana, spremna doći ako joj se omogući let i smještaj i 300e po danu (već za 30ak eura se može naći karta bez kovčega preko Ryanaira) ali nisam ništa dogovorio....nisam još spreman toliko riskirati ali kak ove naše cepaju u zadnje vrijeme, razmišljam si da bi uskoro mogao doć u tu fazu da pozovem neku.
Inače prošlo ljeto sam poslovno trebao ići u Beograd pa sam tražio tamo neku koja bi samnom provela vikend (tipa chekiramo se u hotel koji ima neki dobar wellnes da ga ona iskoristi, malo me provede po gradu, večerica, igranje i to....) uglavnom su me tražile 400e po danu - kakva je situacija danas nemam pojma
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh