Sjajna prica - cura izgleda vrhunski, citam sto si napisao i zvuci nadrealno ali znam po svojim iskustvima da je moguce.Jedan osvrt na cure sa Seekinga u inozemstvu. Znam da neće imati puno praktične vrijednosti za korisnike foruma ovdje, ali tek da dočaram razliku u odnosu i očekivanjima između naših cura i onih u nekim drugim zemljama. Dakle, u srijedu sam se vratio iz Egipta, bio sam u Hurghadi na par dana, solo. I onda mi je palo na pamet da bih mogao malo razgledati Kairo, budući da nikada nisam tamo bio, a boljeg vodiča od neke lokalne cure ne možeš imati. I tako sam našao Aphrodite koja mi je na slikama bila mrak, a preko whatsapp poziva još veći mrak (naravno, u pozitivnom smislu). I tako, odletio ja od Hurghade do Kaira prošle subote. Ta mala me dočekala na aerodromu, sama je na tome inzistirala. Kad sam je vidio uživo, mislio sam da je neka skrivena kamera. Cura definitivno može konkurirati za prvu ili drugu pratilju na nekom od natjecanja za miss svijeta, meni je uopće bilo neugodno biti sa njom u javnosti.. Bila je sa mnom konstanto, od subote u 10.00 u jutro do nedjelje do podne kad sam išao nazad na aerodrom. Fenomenalno je društvo, pazi da ti ugodi toliko da ti je stvarno neugodno zbog toga. U krevetu je cura baš ona prava submisivna fufica, kod nje nema "ne". Znači, ja stvarno nisam pretjerano seksualan tip, ali s njom sam tri puta u 24 sata, što mi se nije dogodilo od kada sam imao 30 (sad imam 37).
Što se "štete" tiče, tijekom video poziva ponudio sam joj "six hundred dollars" misleći da cura takvog izgleda neće na to pristati, imajući na umu iskustva sa zagrebačkim curama sa Seekinga. Pristala je i to sa širokim osmijehom. Ok, vodio sam je i na večeru u restoran sa Michelinovom zvijezdicom i u hotelu sam uzeo 2 odvojene sobe, ali to je bilo sve na moje inzistiranje (ipak, nemreš takvu curu odvesti bilo gdje, a tijekom noći, dok malo spavam, želim imati komoditet). Ukupna šteta s povratnom kartom Hurghada-Kairo bila je oko 1.300 USD, ali stvarno mi nije žao.
Ja sam i u Zagrebu naišao na nekoliko vrlo ugodnih cura, ali to nije ni blizu ovome. Ni što se tiče izgleda ni što se tiče cijene ni što se tiče cjelokupnog iskustva. I konstantno me nagovarala da me posjeti u Zagrebu i čak mogu reći da vrlo ozbiljno razmišljam o tome .
Nevjerojatno kad iskusis inozemstvo em seeking em eskort je 10x bolje od balkana - kao i sve ostalo.
Mislim da to ima veze i s mediteranom kao regijom u kojoj je sve idi mi dodji mi, nitko nece radit i sve je neozbiljno, samo se gleda kako dobit sto vise za sto manje, kako sjebat nekoga.
posljednja izmjena od urednika: