gospodo draga, vjerni sam čitatelj ovog foruma ali sad je red da dam doprinos ovoj zajednici i napišem par kratkih recenija krenimo redom.
prvo 2 jako loše recenzije jer na obe sam izgubio 400 europljana:
WarmCutie - mala se debelo precijenila, seks je prosječan ali uz sve još napominje da joj taksi moram platit i da moram imati kondome, bzvz
realaura - ova je u istom rangu, 33 godine ali izgleda barem 10 godina starije, nebi ponovio ni da mi je zadnje u životu
sad idu 3 koje sam morao odbit jer su mi uživo bile jako neprivlačne, dosta lošije nego na slikama:
Anna 24 - simpa cura ali ne znam ko to plaća stvarno
suncica - isto kao Anna
Queen8 - ova je još krenula srat o astrologiji pa sam ju izbacio iz stana
ajmo dalje:
Magic 35 - simpa cura i dobra u seksu ali sam se cjenkao s njom dosta na kraju se uspili dogovoriti, nećete pogriješiti, ovako za dogovor ne radi probleme jednostavna je
lola - jedna fina dama vidi se da voli seks, jednostavna za dogovor i meni zgodna iako mrvicu umjetno izgleda ali to joj stoji nekako, preporuka
Slava - mlada ukrajinka koja je jako visoka i ima je ali je ženstvena i to mi je stvarno bilo super iskustvo, priča hrvatski pa nema frke da će biti problema s lošim engleskim
A - ova se isto precjenila čak sam dosta dao za nju a ispodprosječan seks bi rekao, ne bi ponovio
BussyBee - ok iskustvo iako mi nije nešto zgodna ali trudi se i nije mi puno štete za novčanik naprvilo pa je ok ali teško da bi ponovio
Julie - ogromne sise ko voli bit će ugodno iznenađen ali sve ostalo prosjek, još udara po votki ko velika ali dobro to je ruskinja, e da s tim sisurinama i 180cm visine izgleda ogromno
ScarlettVix - dobra naša Scarlett bio sam odavno s njom možda je malo jača (nije da se ne vidi na slikama) ali jebe se ko da nema sutra, definitivno preporuka
Tina 37 - s njom sam nekako pristao na seks iako je za moj ukus debela ali seks je top bio ali ne bi ponovio
FoxyPrincess - s njom sam pristao samo zato jer može anal, bzvz
Stella - trabunja gluposti često prvo da mora biti provjereni prostor jer se boji da će je neko silovati i snimati ali na kraju krajeva za te pare je seks bio ok
Iness Belgrade - ova sve na finjaka da bi dobila ono što želi brzo sve odradi uzme pare i ćao đaci
sweetbaby - to je Cookie02 s foruma, dobra za oral za ostalo ništa ali koliko košta malo mogu reć da to ionako nije nikakva šteta i da odete
LovingChickie - ova je sad 500 europljana stvarno prvoklasno iskustvo ali brate skupo pa nisam ponovio
ElegantGirl - također šteta na novčanik 500 europljana ali vrijedi svakog centa, mala je top i izgledom i ponašanjem, akcijom ma svime. naravno ovo se ponavlja svakako
FloralSoul - prije bi Plenkovićem kavu dogovorio nego s ovom seks. ispiša sam krv dok smo se dogovorili stalno puno radi i pod stresom je ali isplatilo se na kraju
Emsis - sram me reći koliko sam malo dao za ovu mladu boginju, nezaboravno iskustvo. nadam se ponovnom druženju
SensualAngel - ne znam zašto sam nju ostavio zadnju ali što reć pa s njom je pola foruma bilo tako da je sve rečeno čak ok za 200 europljana ali da bi ponovio nebi
na kraju krajeva sigurno sam nešto zaboravio plus bilo ih je tu puno što odavno nemaju
seeking pa nema smisla da sad pišem recenziju, jedino mi je žao što sam izgubio kontakt od legendarne
Lady C s njom bi ponovio bilo je top. i još samo ovo bilo je tu iskustava koja nisu vrijedna pisanja npr. ova
briliantbabe je bahata i traži cifru na koju sam se samo nasmijao ali ona mi je sad ovako pala na pamet bilo je takvih more, više manje sam sa svima na seekingu komunicirao ali jednostavno neke žive u svom filmu da mi seremo pare pa bubaju cifre