Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Casper....@teot2 je napisao "Svatko ima svoje, al ne kužim koji je smisao davat 300-500e tim curama na seekingu za sex? Još se moraš natezat s njima oko pregovora i u većini slučajeva usluga nije na nivou (bar po recenzijama).
Ako već tražite samo sex, za ~200e na EGEu nađete 3 puta bolje, izgledom i uslugom.
Ovo jedino igra ako baš tražite neku sponzu da ju mjesečno financirate, što poklonima, shoppingom, izlascima, putovanjima itd., al za to već treba imat ozbiljniju lovu i trošit par soma eura mj na nju."
I izbrisano je, koji k? Ocigledno seeking admin tu brise poruke koje im ne odgovaraju, mozda treba otvoriti novi forum? ili grupu?
Sobe kod lidije na kvatricu, nije nešto wow ali nitko ništa ne pita 60€ je. Imaš po cijelom gradu takvih soba. Sve traže hotele ali pristaju i na te sobe. Imaš i po 40€ u Dubravi SAZ apartmaniPitanje za drage forumase...Koji je po vama hotel ili apartman najbolji za dovodenje Kurvi sa seekinga ...Gdje previše ne zabadaju nos i ispituju domaćini ili gazda .Ova prošla 2 mjesta su me ubila...
AirBNB, opcija Self Check-in. Budu ti ključevi u lockbox-u.Pitanje za drage forumase...Koji je po vama hotel ili apartman najbolji za dovodenje Kurvi sa seekinga ...Gdje previše ne zabadaju nos i ispituju domaćini ili gazda .Ova prošla 2 mjesta su me ubila...
SensualAngel - njen prostor 200€ sat - ne vrijedi taj novac
ScarlettVix - ti rjesavas smjestaj, trazila 200€ ,nisam htio doć.
Candy - duo biseksualke - 4 sata 600€ - vrijede svakog centa,jer 1h duo na EGE je isto 500-600€
Stella - 200€ ..tvoj prostor,2 h ...ne vrijedi
WarmCutie - 300€ za 2h tražila,odbio..jer je to jebao svatko živ
MysteriousCutie -500€ -odbio
Za Zg imam još 3 kontakta,tražile 200€ moj prostor za 3,4 sata .To ne dijelim ,to je na čekanju dok dođem iz Belgije
BEOGRAD
kkbgsa - Traži 500 € za susret ,kaže sutra je u ZG
Kaca - 400€ za 3 sata - bačen novac
Bojana98 - fitness "doktorka" - traži 500$ ,nisam bio
Lolita- 350€/h bio ..vrijedi taj novac klasična Ruska/Ukrajinska šljuha koja je izučila zanat
EnchantingMadame - 400€ za večer,posjetio ..daleko najbolja u Beogradu ..
Imam još ,ugl .kao što sam rekao ...Pravite seeking i snalazite se...cijene su individualne,to su kurve koje biraju tko će ih jebat ,nemojte da mi kidate živce sa glupim pitanjima u inboxu ...Koliko traži?? Kakva je ???Lijep pozdrav
Možda zato jer se stavljaju nick-ovi sa S.A. koji te bacaju na stranicu .. pa su oni vidjeli neki problem i zato brišu .
Nznm , možda sam zabrijao..
Edit: Jo Ke recenziju napravi ako ti se da , spasio bi puno ljudi tu , mene prvog
jedino se slažem s njom da WarmCutie nije nešto i definitivno uz realaura96 najgore iskustvo. ja ću se nadovezati s jednom recenzijom Iness Belgrade da je jako simpatična i ugodna cura a i lijepa, plus traži ppm i nije skupa ali seks je nažalost bio loš. vidi se da nekim lijepim pristupom pokušava samo izvuči pare od tebe
najgore od svega naglasi ti da joj moraš taksi riješit i kondome moraš obavezno imat, hahahaWarmcutie trazi 400e za druženje..400 jbt
Warmcutie trazi 400e za druženje..400 jbt
bio sam ja za 1000kn ali od obične postala je elitnaJa sam bio za 350, ali mozda i meni digne, ali nebu vidla 400...ili bumo za 350 ili nista.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|