Zanimljivo da ovu temu nitko nije do sada pokrenuo. Preko Seekinga imam iskustva sa nekoliko desetaka djevojaka ili žena iz Hrvatske i inozemstva i doslovno troje od njih su prije odnosa (ili, točnije, prije ulaska u njih) tražile da stavim kondom. Toliko su rijetka vrsta da se čak i sjećam koje su to. Meni ne pada na pamet da to prakticiram bez kondoma, iako, priznajem, kod dvije sam pokleknuo, bile su strašno napete. Srećom, bez posljedica. A radi se o "curama iz susjedstva", studenticama, ženama s normalnim poslovima, rastavljenim majkama s djecom...naravno da se gumica podrazumijeva, ona j eoabezna za sex, ali mi kod oralnog i nije nešto... a opet ne bi htio nešto pokupiti. S druge strane, ove cure mi ne djeluju kao neke klasične koje dnevno imaju po nekoliko desetaka klijenata, pa bi s njim ahtio neki intimniji kontakt koji bi uključivao ljubljenje, lizanje... zato me zanima zna li tko o njihovom zdravlju štogod? Ako bi s nekom dogovrio eksklizivu tada bi ju odveo na testiranje, ali opet bi morao joj vjerovati da ne odradi povremeno neku "gažu" usput dok nije samnom, a to je teško...
posljednja izmjena od urednika: