Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a tako se kreću cijene od 300-500€ ima ih i za 200€ a i onih puno skupljih od ove gornje granice. tako da ne vidim ništa čudno da je neko platio 400€ samo po mom mišljenju dotična ne vrijedi tih novacaSvaka cast na apetitu. Ja bi ga izgubio da bilo komu moram platit 400 eura.
Ja sam sa Aphrodite bio u Kairu prosle godine, ta cura ima najvece sise a tako vitko tijelo da je nenormalno... cura je stvarno idealnaSvaka čast frende. Sve si objasnio. Seeking najbolje šljaka kao dodatak poslovnim i turističkim putovanjima. Ako ne putujete nigdje, nema veze, svijet je pun žena koje će rado doći u Hrvatsku uz plaćenu avionsku kartu i smještaj. A ne ovdje 80% ljudi 80% vremena kmeči o 2-3 ZG prasice koje bubaju cifre iz bajki braće Grimm...
sve ista cura, ima sad opet novih profila... uglavnom u Splitu ako je profile neke plave bombe to je ta cura koja koristi lazne slikeKoja je to, daj informacija više, imam čovika u ST pa ću ga pitat...ili sliku ili nešto u PM.
Cek sta, maja je bila lazni profil? Netko mi je rekao na forumu da je bio s njom i da je bilo brutalno.sve ista cura, ima sad opet novih profila... uglavnom u Splitu ako je profile neke plave bombe to je ta cura koja koristi lazne slike
Mozda je bilo brutalno, nisam rekao da je cura losa, ali nije ta sa slika ... sve te plavuse su njeni profili, mozes doslovno primjetiti kad se jedan ulogira da se i ostali svi ulogiraju odmah... i kao radi diskrecije ne shera svoj broj niti ista, nego samo preko seekinga dok se ne nadete, trosi vrijeme ljudima bezvezeCek sta, maja je bila lazni profil? Netko mi je rekao na forumu da je bio s njom i da je bilo brutalno.
Ali sad je vise ne mogu naci, nestala je. Jedino mogu vidjet onu drugu bombu, Dea se zove (prije iva)
Nisam nikad plaćao tolike iznose za noć, ali se slažem s tobom, slični ko i ti, u nekoliko godina članstva sam skupio sve skupa 2 cure s kojima sam bas uživao skroz. Nažalost plaćanje ne garantira da ćeš dobiti i dobar proizvod, pogotovo mi se čini na malom tržištu ko našem, slaba je ponuda i onda i ove koje ne vrijede plaćaš po zlatoPa mislim da sam i ja to napisao, da ni jedna trenutno ne vrijedi 1000 eura za cijelu noć (ako se ograničimo na Zagreb, da se razumijemo). Međutim, u nekoliko godina mog članstva na Seekingu (s prekidima, naravno), postojale su 4 takve osobe. Znači, to je bilo baš vrh vrhova po izgledu, izvedbi i odnosu. Klubovi u kojima rade profesionalke me ne zanimaju, jednostavno nemam želudac da imam odnos sa ženom koju je taj dan pregazilo već barem deset tipova. Ove koje sam spominjao nikako nisu low budget kurvice, anisu ni kurvice u pravom smislu te riječi, jer čisto sumnjam da ti ikad i jedna kurva kaže svoje pravo ime i prezime, da ode s tobom u kino ili da znaš točno gdje stanuje.
Ovo je bogme zanimljivo i ako je tako onda stvarno vrijedi. Jos kad prica onaj cisti izvorni engleski uffffff, to me tako paliiiiiiiiPozdrav ekipa, evo jedan mali osvrt na SA. Uglavnom probao iz znatiželje, naša okolina je ok ali ništa posebno, ima dva-tri komada ostalo je prosjek. Prebacio se na druge države, završio u London, UK i “upoznao” engleski bombon. Chloe je tipična engleska plavuša koja ide ljeti na Ibizu, gleda Love Island i fura se na tu njihovu spiku. Ima 25 godina, ozbiljna za svoje godine, poslala mi je u roku pol sata sve podatke za avionsku kartu i tražila da prebacim. Ja nisam htio prebaciti nego sam kupio kartu i poslao joj i ona je došla u srijedu - petka. Znači avionska karta povratna me koštala cca 400£, bila je kod mene dvije noći, uvjet joj je bio samo da brinem o njoj dok je tu. Nikakvi novci, kao zanima ju isključivo experience. Ljudi moji, kad meni ove naše napišu 500€,700,800€ pa to je obična sprdačina. Mogu uzeti 200€ i biti sretne. To je doslovno bilo 2 dana hedonizma. Sex na stotu. Ne pita ništa, ne smeta joj ništa, radi sve. Kako kaže freaky girl. Netflix, sex & chill. Klopa pa opet sex. Ma nevjerojatno iskustvo. Šteta je koristiti SA radi ovih naših, to je sve em riskantno em nevrijedi tih para koje traže. Na kraju sve skupa ako sam potrošio za tri dana 800€ puno sam i rekao.
Kad stignem objavit ću recenzije za ovih par naših..
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|