Seeking - najbolje mjesto za pronalazak mladih sponzoruša

Cek sta, maja je bila lazni profil? Netko mi je rekao na forumu da je bio s njom i da je bilo brutalno.

Ali sad je vise ne mogu naci, nestala je. Jedino mogu vidjet onu drugu bombu, Dea se zove (prije iva)
Mozda je bilo brutalno, nisam rekao da je cura losa, ali nije ta sa slika ... sve te plavuse su njeni profili, mozes doslovno primjetiti kad se jedan ulogira da se i ostali svi ulogiraju odmah... i kao radi diskrecije ne shera svoj broj niti ista, nego samo preko seekinga dok se ne nadete, trosi vrijeme ljudima bezveze

posljednja izmjena od urednika:
Da li se tko od vas sjeća sa seekinga plave cure s Lošinja (podrijetlom od tamo), u Zagrebu je zivila. Plava kosa, plave oci , lijepa cura , fit građa, cca 170 cm visoka? Skroz normalna cura, družili smo se bili neko vrijeme , međutim zbrckao mi se telegram bio j izgubio kontakt a vidim da vise nije na seekingu. Je li poznata nekome ?
Pokušavam naći bar koji je bio nick na seekingu al me ne ide za sad

Pa mislim da sam i ja to napisao, da ni jedna trenutno ne vrijedi 1000 eura za cijelu noć (ako se ograničimo na Zagreb, da se razumijemo). Međutim, u nekoliko godina mog članstva na Seekingu (s prekidima, naravno), postojale su 4 takve osobe. Znači, to je bilo baš vrh vrhova po izgledu, izvedbi i odnosu. Klubovi u kojima rade profesionalke me ne zanimaju, jednostavno nemam želudac da imam odnos sa ženom koju je taj dan pregazilo već barem deset tipova. Ove koje sam spominjao nikako nisu low budget kurvice, anisu ni kurvice u pravom smislu te riječi, jer čisto sumnjam da ti ikad i jedna kurva kaže svoje pravo ime i prezime, da ode s tobom u kino ili da znaš točno gdje stanuje.

Pa mislim da sam i ja to napisao, da ni jedna trenutno ne vrijedi 1000 eura za cijelu noć (ako se ograničimo na Zagreb, da se razumijemo). Međutim, u nekoliko godina mog članstva na Seekingu (s prekidima, naravno), postojale su 4 takve osobe. Znači, to je bilo baš vrh vrhova po izgledu, izvedbi i odnosu. Klubovi u kojima rade profesionalke me ne zanimaju, jednostavno nemam želudac da imam odnos sa ženom koju je taj dan pregazilo već barem deset tipova. Ove koje sam spominjao nikako nisu low budget kurvice, anisu ni kurvice u pravom smislu te riječi, jer čisto sumnjam da ti ikad i jedna kurva kaže svoje pravo ime i prezime, da ode s tobom u kino ili da znaš točno gdje stanuje.
Nisam nikad plaćao tolike iznose za noć, ali se slažem s tobom, slični ko i ti, u nekoliko godina članstva sam skupio sve skupa 2 cure s kojima sam bas uživao skroz. Nažalost plaćanje ne garantira da ćeš dobiti i dobar proizvod, pogotovo mi se čini na malom tržištu ko našem, slaba je ponuda i onda i ove koje ne vrijede plaćaš po zlato

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh