Seeking - najbolje mjesto za pronalazak mladih sponzoruša

Kakva je situacija trenutno, nisam bio par mj, ali sam se vratio pa gledam ima li sta da vrijedi u Zg.
Manje vise isti profili kao i prije pola godine ?

Zna li neko je li @Tina iz Splita pravi profil?

Nisam dugo bio na SA, vidim sinoć da LoveDemi više nema tamo a bila je interesantna pojava.

Jel ju netko vidi? Možda me samo blokirala....Jeli itko uspio išta s njom dogovoriti?

Nisam nista pokusavao s njom, ali jos uvijek je tamo.

Pozdrav, da li se i dalje moze kupovati poklone preko seekinga? Hvala

Nema te opcije vec nekoliko mjeseci, zadnji put kad se sjecam da sam vidio wishliste na profilima je bilo u srpnju.

upravo mi istekao membership, pa ako ima koja dobra dusa da mi nabavi telegram od cure "PrettyVenus,25" iz zga.. nekada davno sam se cuo s njom al eto izgubio kontakt :/

posljednja izmjena od urednika:
Moze neko kontakt od Candy cura sa SA, u dm, molim vas.
Clanstvo mi isteklo a nemam kontakt od njih.

Hvala unaprijed

Pozdrav ekipa, evo jedan mali osvrt na SA. Uglavnom probao iz znatiželje, naša okolina je ok ali ništa posebno, ima dva-tri komada ostalo je prosjek. Prebacio se na druge države, završio u London, UK i “upoznao” engleski bombon. Chloe je tipična engleska plavuša koja ide ljeti na Ibizu, gleda Love Island i fura se na tu njihovu spiku. Ima 25 godina, ozbiljna za svoje godine, poslala mi je u roku pol sata sve podatke za avionsku kartu i tražila da prebacim. Ja nisam htio prebaciti nego sam kupio kartu i poslao joj i ona je došla u srijedu - petka. Znači avionska karta povratna me koštala cca 400£, bila je kod mene dvije noći, uvjet joj je bio samo da brinem o njoj dok je tu. Nikakvi novci, kao zanima ju isključivo experience. Ljudi moji, kad meni ove naše napišu 500€,700,800€ pa to je obična sprdačina. Mogu uzeti 200€ i biti sretne. To je doslovno bilo 2 dana hedonizma. Sex na stotu. Ne pita ništa, ne smeta joj ništa, radi sve. Kako kaže freaky girl. Netflix, sex & chill. Klopa pa opet sex. Ma nevjerojatno iskustvo. Šteta je koristiti SA radi ovih naših, to je sve em riskantno em nevrijedi tih para koje traže. Na kraju sve skupa ako sam potrošio za tri dana 800€ puno sam i rekao.
Kad stignem objavit ću recenzije za ovih par naših..
Imas mozda link njen sa stranice ? I kako to ide inace ? Kako znas da te nece zajebat ? Ono kupis joj kartu ili posaljes lovu za kartu i ona samo nestane recimo…:

Imas mozda link njen sa stranice ? I kako to ide inace ? Kako znas da te nece zajebat ? Ono kupis joj kartu ili posaljes lovu za kartu i ona samo nestane recimo…:
Moje iskustvo je da kad sam dovodio cure na vikend tražio sam prije videocall + fotokopiju (scan) putovnice. Tako minimiziraš mogućnost da će te zeznut. I uvijek sam kupio kartu, nisam nikad poslao lovu. Ako je inzistirala na lovi to je red flag ko kuća i uredno sam se zahvalio takvima.

Decki imam pitanje. Ako platim nekoj osobi putem paypala za avio kartu i ona ne dode tj prevari me. Mogu li ja traziti povrat novca od paypala? Platim preko opcije G/S
Znam da se moze ako se kupuju fizicke stvari, a ovako ?

Decki imam pitanje. Ako platim nekoj osobi putem paypala za avio kartu i ona ne dode tj prevari me. Mogu li ja traziti povrat novca od paypala? Platim preko opcije G/S
Znam da se moze ako se kupuju fizicke stvari, a ovako ?
Kupi joj kartu i točka. Nikakvo slanje love. Čim si došao u situaciju da moraš razmišljati o tome dal će te zeznut ili ne, to je automatski red flag.

Ima netko kontakt plavuse sa seekinga koja se zvala A. Malo popunjena, simpa cura. Bio sam s njom al izgubio kontakt. Moze telegram u dm.

Pozdrav,bio sam neko vrijeme na seekingu tako da imam i nekoliko brojeva od djevojaka.
Konkretno jedna lijepa studentica iz Osijeka,na moju preporuku mozete uletjeti. Molim tko ima nekoga iz Slavonije da se mjenjamo.
I plizz hez glupih komentara.

Malo sam bio degustirao ovaj app, ugl ako ste mladji, zgodni primit ce se na vas, ako ostavite dojam i jebete dobro moci cete neke cak i bez poklona ... E ali onda im padaju na pamet veze itd ...
E sad nije malo, vise para od ege, nije za prosjecnu osobu..
Pola tih djevojaka ima decka koji zna i da salje poruke dok jebete "bebo sta se ne javljaaas", jadan nista ne sluti...
E sad ulozeno dobiveno, po meni ovo cuva zivce ako zelite zabavu, inace vas ceka izlazak, cimanje, slusanja glupih prica pa je casti pa dejt i pitanje oces jebat, i potrosio si pola koliko bi dao ovako, a da ne pricam o vremenu a izgubio si zivaca tonu... Pogotovo zbog drustvenih mreza svaka ima tonu udvaraca.(Nazalost tako je na balkanu) .. Zato bolje ponekad ali kvalitetno..
Ovako izvedes bebu sa seeka malo popijete, i udarac..
Pola su obicne cure koje tako si kupuje skupe stvari i putovanja..

Katalina meni rekla 2h=600 i da sad radi samo ppm, ništa dugoročno, prije 3 mjeseca me skoro sterala u k... jer sam predložio kontra 🤣🤣
Siren traži 300 za prvi date uz neku večericu a nakon toga 800 za susret koji uključuje akciju.
Smartbaby me tražila 1300, kad sam to pročitao bio sam na poslu, počeo umirat od smijeha 5 minuta, svi me čudno gledali

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh