Seeking - najbolje mjesto za pronalazak mladih sponzoruša

Ima jedan profil na Seekingu, SmartBabySL. Prema načinu pisanja profila, slikama koje objavljuje, 99% sam siguran da se radi o curi koja je nekada imala nick sapiosexual (oni koji su malo duže na Seekingu vjerojatno je znaju, bila je prilično popularna prije 2-3 godine). Prvo, slike koje je stavila nisu njene, to je radila i ranije, međutim uvijek je imala sliku tenisačice. Znači, mala je stvarno tenisačica, završila je srednju školu u SAD-u, ima prilično egzotično ime od 5 slova. Plavuša je, prilično zgodna, jačih nogu, međutim vrlo rezervirana do minimalno 3.susreta. Bio sam u dobrim odnosima s njom, dva puta je i prespavala kod mene, ali to je za mene završena priča, pa je neću kontaktirati više. Ono što me privlačilo kod nje je da nikad nisi znao u kakvom izdanju ćeš je dobiti, ponekad je znala biti vrlo efektna, ali nekada i prilično defektna.

posljednja izmjena od urednika:
zanimljivo razmišljanje, SmartBabySL je mene tražila 1300€ prvo druženje nakon što smo se dopisivali i razmijenili brojeve, nakon tog saznanja sam odusta a što se tiče sapiosexual s njom sam bio odavno ali nije tad bila tako skupa koliko me pamćenje služi

Pazite se profila Amorena,29 mene je prevarila uzeo sam prostor po dogovoru za četvrtak i trebali se vidjeti oko 6 sati na na kraju me čitav dan zavlačila i na kraju se nije javila niti došla.
Ja vise u naprijed ne uzimam prostor jedino piće i poslje odma druženje. To su lopovske kurvice boli ih briga.

Ima li neko kontakt od cure iz Beograda, Kaća, plavuša, oko 26-27 godina?
Dala mi je telegram i trebali da se vidimo kada sam bio u Beogradu prije mjesec dana, ali cura u to vrijeme nije bila u Beogradu, sad trebam ponovo u Beograd, a trika nema da pronađem kontakt...
Nema profil više na seekingu, a ja tamo brišem poruke jbg...
Ako neko ima neka se javi u inbox.

Moje prvo ovdje za sad i pozitivno iskustvo na SA je bilo sa warmcut tako nesto. Nasli se nedavno; moze se razgovarat normalno s njom, zabavna. Zgodna,dobre noge, sise, dobro pusi,uska. 400 ali ne zalim

Da li neko ko je iz BG ima iskustva sa seeking,kako funkcionisu stvari tamo jer vidim da slabo ima devojaka iz SRB

Vrijedi li neka cura sa Seekinga u Zagrebu 1000 ili više eura za malo duži aranžman, recimo za cijelu noć? To znači da bi trebala biti top po izgledu, izvedbi i odnosu. Smatram da sam naišao na 4 takve (govorim samo za Zagreb, naravno). Na zalost, ni jedna trenutno nije aktivna na Seekingu. Ona najrecentnija bi bila tamnokosi dio Candy para. Mozda najbolja bi bila jedna instruktorica fitnessa koja se, mislim, povukla, Slavonka sa prebivalistem u Zagrebu. Na zalost, zaboravio sam nick pod kojim se pojavljivala, a ime ipak ne bih spominjao.

Svaka čast frende. Sve si objasnio. Seeking najbolje šljaka kao dodatak poslovnim i turističkim putovanjima. Ako ne putujete nigdje, nema veze, svijet je pun žena koje će rado doći u Hrvatsku uz plaćenu avionsku kartu i smještaj. A ne ovdje 80% ljudi 80% vremena kmeči o 2-3 ZG prasice koje bubaju cifre iz bajki braće Grimm...
Ja sam sa Aphrodite bio u Kairu prosle godine, ta cura ima najvece sise a tako vitko tijelo da je nenormalno... cura je stvarno idealna

sve ista cura, ima sad opet novih profila... uglavnom u Splitu ako je profile neke plave bombe to je ta cura koja koristi lazne slike
Cek sta, maja je bila lazni profil? Netko mi je rekao na forumu da je bio s njom i da je bilo brutalno.

Ali sad je vise ne mogu naci, nestala je. Jedino mogu vidjet onu drugu bombu, Dea se zove (prije iva)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh