Seeking - najbolje mjesto za pronalazak mladih sponzoruša

Da li je netko dogovorio s curama iz Rumunjske u smislu da je cura došla ovdje na par dana?
Često me favoriziraju, kao i Južnoamerikanke, Filipinske...imate li iskustva da komadi iz tih zemalja dođu kod vas u posjet, jeste li pokušavali/odradili nešto! Hvala
Ne baš iz Rumunjske, ali iz Pariza i Varšave da (i jednom iz Tirane, ali to je bila iznimka, curi nije bio problem letjeti 6 sati u jednom i u drugom smjeru jer je išla preko Frankfurta). Tu trebaš gledati prvo koji gradovi imaju redovne svakodnevne zrakoplovne linije sa Zagrebom jer se tim curama ne da baš presjedati i čekati na aerodromima. Mislim da Bukurešt i Zagreb imaju liniju samo tokom sezone i to ne svakodnevnu. Meni su Parižanke najbolje, njima je najvažnije iskustvo, opuštene su i ne traže previše love. Sa tri cure iz Pariza sam se vidio (dvije su bile crnkinje), dođu ovdje za 1000 eura za cijeli vikend. Isto je i s Poljakinjama. Čak su i Londončanke vrlo ok i umjerene što se tiče nagrade, ali nikad nisam ni jednu od tamo dovodio. Ove sa istoka (Sarajevo i Beograd) izbjegavam, jednostavno mi nisu simpatične (naravno, kriv sam jer generaliziram, ali iskustvo mi je takvo da traže nerealno puno novaca, a nude jako malo).
Zadnje iskustvo s nekom strankinjom koju sam ciljano doveo u Zagreb sam imao u ožujku 2023, tako da se možda od tada nešto promijenilo, ali sumnjam.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh