Na takav način je teško upoznati curu barem neku kvalitetnu za vezu kao što tražiš.
Malo sam stariji od tebe i iskusniji, prošao sam dosta, pa ti iz iskustva mogu dati savjet.
Lijepi i zgodni tipovi imaju visoke šanse za uspjeh.
E sad, ako takav tip stoji negdje u kutu i ispija piće nije aktivan, šanse da će zbariti nešto su minimalne. Možda ako stvori s nekom kontakt očima, ali opet joj treba prići i krenuti sa pričom.
Garantiram ti da zgodan tip, koji ima dobru priču i nema nimalo srama, će svaku večer uhvatiti curu.
Ja sam muško i teško mi je ocjeniti izgled muškarca, mogu reći da li je zgodan ili ne ali da li je lijep ili ne ne mogu reći, stvarno sam loš u tome, jedino ako je netko stvarno rugoba.
Evo jedan tip kojeg znam je prosječno zgodan, ali po mišljenju žena je ružan, znači ne prosječan, nego ružan, a znam da je promjenio dosta cura i to top cura.
Iako nema izgled ima dar govora, kako bi mi rekli šarlatan je.
Zna prići curi bez srama, drži se kao da je duplo bolji od nje, a ona najbolja cura u baru, te krene s pričom, laže, mulja, zna se i našaliti i cure padaju na to.
Znači treba izbaciti strah i prići curi, čak i biti bezobrazan. Neka te odbije, koga briga.
Jednom u mladosti kad sam bio vani s društvom prijatelj koji je inače povučen se napio i prilazio svim curama i otvoreno ih pozivao na sex. Dobio je nekoliko šamara, ali se i spetljao sa jednom curom i na kraji se ljubio se sa njom pola večeri u separeu.
Tvoj problem je što si povučen, škrt si, nezamislivo ti je otići vani i potrošiti 100€ ili više za večer, misliš da samo to budale rade.
Trebaš uvjek imati novca s sobom, pa tko će te opljačkati. Počasti curu, čak i kad vidiš da nema ništa od tog, da te samo žica za piće.
Znači kad ideš sam vani trebaš biti odvažan, a ti to nisi, jbg, nismo svi isti, ne možeš biti nešto što nisi.
Kad si u društvu, onda je lakše, jer svatko zna nekog, pa je lakše se upoznati i uspostaviti neki kontakt.
Lakše bi ti bilo neki lokalni kafić gdje se skupljaju ljudi recimo od 22-01 i gdje opuštena atmosfera i glazba nije previše jaka.
Tu ti je lakše prići nekoj i uspostaviti komunikaciju.
U noćnim klubovima, jednostavno nemaš šanse, jedino ako ih loviš u rano jutro, ono što ostane, što je vidno alkoholizirano, pa su im i kriteriji manji.
Moja preporuka je da curu tražiš negdje drugdje.
Ljeti je nekako sve lakše ima dosta strankinja koje su se došle opustiti, a i domaće cure isto kad dođu na more ponašaju se drugačije, ali i te cure će pokupiti "frajeri", zaštitari, konobari itd.
Napisao sam svašta, nepovezano, ali se nadam da si uspio nešto povezati.
Aktiviraj se malo.
Otiđi negdje, gdje te nitko ne zna, u drugi grad, primjerice ljeti u dalmaciju ili sad u Zagreb, iznajmi apartman za vikend i izađi vani, opusti se, tuci po alkoholu kao da nema sutra, prilazi curama, ali ne kao neki frik, koji prilazi svakoj curi. Stavi si zadatak da moraš zbariti 10 cura, nema veze tko te odbiju, ako ne ništa steći ćeš iskustvo i kad sve propadne, sutra kad se naspavaš i doćeš sebi, naruči curu sa ege i izjebi se do mile volje