zakrivljeni
Active member
druzio sam se davnih dana s jednim dj-om koji je imao gaze po zagrebackim klubovima. ja sam tad bio u ranim dvadesetim i nisam imao pojma sto se dogadja. uglavnom on mi je pricao kako zastitari najvise jebu, s tim da je konkretno mislio tada na zastitare iz jednog kluba gdje je on cesto radio a ja dolazio, a ti zastitari su bili neki likovi od 50 plus godina, onak odvaljeni od brda ali ne bas nesto atletski i zgodnog izgleda. isto tako mi je rekao da zene koje redovito izlaze po klubovima da se sve jebu, izmedu ostalog i s redarima. meni je to tad bilo nesto sto prvi put cujem i nisam uopce do tada dozivljavao na taj nacin klupske veceri. ne znam jel se sto u medjuvremenu promjenilo, lako moguce da je, jer to je bilo prije dvadesetak godina.Obzirom da nekad radim kao zastitar po klubovima iz svog iskustva i onoga sto se nagledam dok radim mogu ti reci da ako trazis one night stand izgled ti odradi 50% posla a sigurno i vise.Koliko cesto znam vidjeti bas zgodne cure kako odbiju nekog prosjecnog decka i nakon 10-tak minuta im pride neki zgodniji i zavrse ili u wc-u ili negdje vani ako je toplo.Ne kazem ja da ni decki prosjecnog ili cak ispod prosjecnog izgleda ne zbare nesto ali sigurno ne tako brzo kao ovi zgodniji(normalno nije uvijek tako ali u vecini slucajeva je).Isto tako primjetio sam da zastitari dosta cesto zbare neku curu i opcenito im je malo lakse jer im dosta cura pride.Ja sam proslo ljeto radio na moru i skupilo se sigurno 6-7 cura tako(ali to su vise manje turistkinje).