Sve savjete, igre i fore koje ste ikad culi u zivotu bacite u smece i poslusajte covjeka tu. Spasio me od pol sata pisanja..Ono kaj sam ja skuzio, ako ides van sa ciljem da se dobro zabavis s frendovima, cure cete privuc sami. Jer kad vide da se smijete, plesete, pjevate glupirate, bit ce te im zanimljivi.. Samo zajebancija, sprdnja, pristojno podjebavanje itd.. Najgori su oni kaj su u nekom kutu kluba, sute, piju i gledaju okolo picke ko seksualni predatori. I najbitnije od svega, budi musko. Ako uhvatis par pogleda neke cure, uleti joj odmah. Nemoj cekat ko neka pickica koja se boji odjeba. Trebe cijene odvaznost i samouvjerenost, cak i ako te odjebe. Na kraju krajeva, jel bitno kaj si dobio odjeb? Sto ih vise dobijes, lakse ces uletavat jer ce te bolit kurac kaj ce se dogodit. Ali lakse je reci, nego napravit. I budi svoj, ne glumi nesto kaj nisi.
Samo to sto pise i nista drugo.
Zene dolaze di je zabavno i di se osjecaju sigurno. Ako gledas okolo ti trazis zabavu, znaci ti nisi zabavan. Ti moras stvorit zabavu.
Slozi ekipu koja nije iskompleksirana i ne boji se zena. Decke koji se znaju zabavljat i pomagat jedan drugom, a ne spustat se medusobno i smisljat opravdanja zasto im nesto ne pase.
Obavezno probaj uzet stol, jer kad imas stol posjedujes prostor i opet zene dolaze na tvoj teren, ne ti njima. Kad kontroliras prostor samopouzdanje ti raste i postajes dominantniji.