Valderrama
Active member
Hvala stari!temelj neki već imaš, 40god je mlad čovjek koji puno toga može napravit od sebe! Oronuli starci se lako mogu pretvorit u seksi starca samo poradi na sebi. Sigurno ne radiš baš po cjele dane, odvoji dnevno sat vremena za sebe kolko god i umoran bio uci će ti u rutinu svremenom.. pregrizi, treniraj, trči makar kolko god teško bilo u početku, izbaci loše stvari, jedi zdravije i izgledat ćeš bolje i zdravije, alkohol zaboravi, promjeni si sklop u glavi i kreni, ali kreni! To nije ništa skupo, ne košta, malo edukacije na netu posluži a tek je 3mj, do ljeta stari možeš bit avion i promjenit se totalno fizički a i psihički! Samo KRENI, osjećat ćeš se bolje a dam se kladit da će svremenom i ljubavna tema postat bolja.
Nitko na svijetu nije oronuo,ružan i jadan, osim ako on to sam nezeli ostat i zapustit se do kraja jer je lijen i slično.
Ako ne možeš, onda jebiga stari sretno dalje! <3
Ma ja sam si vjerojatno umislio da sam prestar za bilo kaj. Znam da sigurno sa 40 neću moć bariti cure mlađe od 30, a ove mojih godina i starije su uglavnom zauzete, u braku, i nisu zainteresirane za vezu. Sad me malo iznenadilo ovo kaj si napisao da 40 i nije toliko staro. Ja sam već mislio da mi je vrijeme odavno prošlo.
Ma probao sam ja bildat, išao sam u teretanu, uzimao proteine, postepeno povećavao težinu utega, ali nije bilo vidljivog napretka. Noge su mi nabildane i odlično izdefinirane, ali ruke su tanke. Razmišljao sam krenuti opet, ali nemam vremena. Dižem se u 4:30, dođem s posla iza 4, povremeno radim u fušu popodne sat-dva pa i tu izgubim vremena, tak da tek iza 7 budem slobodan a rano idem u krevet. Inače imam kondicije, mogu 30 km pretrčat bez problema, jedem izuzetno zdravu hranu, nikad nisam ni pio ni pušio. Tak da jako pazim na sve to. Kod mene je problem izrazito ružna faca, stvarno jako ružna, neki su rekli i nakazna. I to kaj puno starije izgledam. A tu, nažalost, nemrem niš. I naravno, lova. Radim za čisti zajamčeni minimalac i nije mi plaćen prijevoz. Režije me koštaju skoro 300 eura, a moram pomagati i familiji tak da mi mjesečno ostane možda kakvih 100 eura, i da nemam taj fuš vjerojatno bih skupljao flaše. Tako da je 150-200 eura za kurvu ogromni problem. Radim ko konj a šefovi me ne cijene. Tražim drugi posao, ali danas mi koji nemamo faks niti neku bolju školu možemo jedino rintati za crkavicu.