Valderrama
Active member
Hahaha frende da ti velim nekaj...Tako je! Kreni od cura koje su 2/10 ili 3/10. One isto žele kurac kao što ti želiš pičku, ne brini
Mene nisu odjebale cure 8/10 ni 2/10...niti 1/10...mene su odjebale cure koje su 0/10. Prilazio sam u klubovima i bio na spoju sa curama koje imaju preko 150 kg (kad već pričamo o debljini). Prilazio sam nekima toliko ružnim da su mi se frendovi smijali. I opet ništa. Dakle, po meni postoje samo 3 razloga:
1) Moj izgled
2) Moj pristup ili
3) To kaj nemam love.
Budući da sam pristupe mijenjao, ne vjerujem da je to. Love nemam, ali na prvu se to ne može skužiti, dakle ovi tenkovi me sigurno nisu istog časa odbili zbog nula kuna u džepu. Prema tome, ostaje samo izgled. Napominjem da se perem svaki dan, ljeti i više puta na dan, da ujutro i navečer operem zube, uvijek imam čistu i speglanu odjeću i nikad ne smrdim, dakle higijena mi je na visokom nivou. Debeo nisam, dapače puno sam mršaviji od prosjeka, a i relativno sam visok. Nikad nisam prilazio curi pijan (zato kaj ne pijem) i uvijek sam bio pristojan i išao na finjaka, dakle nikakva agresiva, šlatanje ili slično. Kad sve zbrojim, ne vidim nijedan drugi razlog osim katastrofalnog izgleda, a tu se, nažalost, ne može napraviti ništa. Izgledam tak kak izgledam jer sam se rodio takav i bok.