ezekiel
Active member
Pa nema mladih osoba više na ulici teško je vidjeti izuzev nekih lokacija. Rijeka je grad šugavih penzića i zato je mnogi ne voli. Da, odem ja u te kafiće ali većina je u svojim ekipama i iskreno zaboli ih ona stvar za mene. Još je gora situacija u okolici tipa Crikvenica ili Vinodol. Subota navečer a vani nema ni pasa.I da ovo što si napisao da u Ri nema odraslih ljudi je teška glupost. Živio sam u Ri preko 10 godina. A vani sam u Ri bio nedavno. Npr. imaš za izaći Phanas, a prije toga možeš u Bar Bar ili Tapas. Osim toga u Ri ima jako puno evenata. Sada su bile maškare. Bilo je preko 50 tisuća posjetitelja a maškara oko 9 tisuća. Ja sam bio s društvom i teško je bilo ne uhvatiti nekoga. Bilo je veselih ženskih od 16 godina pa do preko 50. Dakle za svakoga je bilo nešto. Ali ne brini problem je u Rijeci ne u tebi
Nije problem u meni sigurno. Možemo skupa ići vani ako si tu pa da vidiš na svoje oči da me nitko fermati neće de facto. Doduše prije će mi muški uletavati nego žene što je je.