ezekiel
Active member
Hvala na savjetima i odgovorit ću ti.Stari moj po ovome što si napisao a i sada vidim ovaj post gore ti moraš jako poraditi na sebi jer imaš neki problema
1. Ja nisam nikada bio u životu sam vani. Ljudi koji idu sami van su uglavnom teški čudaci i frikovi (nadam se da ti nisi jedan od njih).
2. Ako ideš van sa 20-30 eura ne znam što puno možeš očekivati. To ti je možda runda pića za društvo. Računaj da ti gin tonic (to ti cure obično piju danas) dođe namanje 5 eura.
3. Ideš van 10 godina i više i nisi nikoga upoznao - imaš OGROMAN problem. Osobno ne znam osobu koja izlazi 10 i više godina a da nikoga nije upoznala ono baš nikoga.
Tako da moj dobronamjerni savjet ti je da malo vidiš što ne valja s tobom. Ako nije samo fizički problem onda ti ne bi bilo loše porazgovarati sa nekim psihologom.
1. Nisam ni luđak ni freak. A zašto bih bio? Visoko obrazovan sam, radim i nije mi loše. Društvo s kojim sam išao van se raspalo još tijekom faksa. Sad ili su svi otišli van mog mjesta boravišta ili ljudi imaju brakove i ne idu više van. Imam oko 30 god.
2. Ne nosim puno novca kad idem van jer skoro ništa ne pijem osim jedne ili dvije cuge. Ali ajde, ako bih nekoga častio koliko mi para treba? Najlakše je uzeti pare sa sobom.
3. Upoznao sam vani dosta cura ali nije s njima bilo ništa. Razmijenili bismo kontakte i poslije ne bi bilo ništa. Što se tiče muškaraca, oni bi prilaze ali ja stvarno nemam neku volju upoznavati vani frajere a pogotovo lokadžije. haha Pitao me neki lik nedavno zašto sam sam vani? Koji vrag te briga zašto sam sam. Zato što mogu. PRemda mu možda nisam trebao tako odbrusiti.
4. Normalan sam lik. Možemo se i upoznati uživo i možda ići van s tim da ja ne pijem alkohol. Ali čak i da pijem ne bih ga smio piti jer bi me milicija odmah zaustavila i strpala i lupila mi kaznu.