Imas li kontakt za okolinu prijedoraDruze imas li sta okolina Prijedora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas li kontakt za okolinu prijedoraDruze imas li sta okolina Prijedora
Jebi ga jarane kad si nov ovdje tako to ideJarane druze postavljas pitanje sam sebi.
Jel to ova tigrica?tajanstveniOnda imaš onu iz Menadžer oglasa...
svakako probaj ako ti se svidjaju starije, i meni se svijdaju ali nije mi najbolje iskustvo s njomJel to ova tigrica?tajanstveni
sta ti je to sigurica imas li neku za trojku a da je blizu Fojnice dacu ti ja broj od groficeTrazim broj Grofice P.
Za uzvrat nudim sigurice
Gdje stoje ove iz prijedoraSve sam napisao.Sve su starije preko 55god.Nemam brojeve.Samo znam gdje stoje...
Ma dace ti od mini broj ne daj musta ti je to sigurica imas li neku za trojku a da je blizu Fojnice dacu ti ja broj od grofice
Pa savjetovao bi ti da ima. Ali nema buraz. Marina jedina radi masažu sa rucnom zavrsnicom a da to liči na tu uslugu. Ako ti treba oral i sex imas Crnku, Ilmu iz Mo u Lukavici i ostale sa ege i Cola. Masaza koliko znam nema u ponudi.Opet pitam, jer forum služi zato, može li mi itko savjetovati maserku za Sarajevo da nije Marina!? Opet unaprijed zahvaljujem i nadam se kakvom takvom odgovoru.
Sta nudis za Mostar?Moze za mostar nesto hitno je hvala unaprijed?
Gdje stoje ove iz prijedoraDa imate one starke stoperke od 15-30 km usluge Prijedor,Novi Grad...Suza,Vinka,Zeljka...To ako kome treba mogu pomoci gdje stoje...Nemam brojeve...I sve preko 55 god...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|